5daters

Wij geloven hélemaal in online daten. Jammer dat er geen goede sites zijn.
Daarom willen we er een bouwen. Met jouw hulp.

 
HOME
ONS ONDERZOEK
DENK MEE
POLLS
DE TUSSENSTAND

JUSTINE

   
08/02/2011
Filmpje over de waarde van kwetsbaarheid!

We zeiden het al in de Ken Uzelve Quiz: beantwoord de vragen eerlijk, wie houd je anders voor de gek? Ook hebben we het er in onze blogs en vlogs al vaak gehad over gehad: eerlijkheid in profielen. Ook in jullie reacties komen we het veel tegen 'dat mensen niet open zijn over zichzelf'. Ze durven zich vaak niet KWETSBAAR op te stellen.

Vaak is een mens deep down bang zijn om de deur op de neus krijgen, niet goed genoeg te zijn, not loveable, noem maar op. We bedenken me toch geniaal veel creatieve manieren om onszelf niet onder ogen te hoeven komen. We durven ons niet altijd kwetsbaar op te stellen, want stel je voor dat je bijvoorbeeld afgewezen wordt. Dat doet pijn! Dus niet doen?

 

Jawel. Kwetsbaarheid blijkt noodzakelijk voor een mooi rijk leven, en om goede relaties te hebben. Zegt bovenstaande dame, Brene Brown. En zij kan het weten. Zij onderzoekt het menselijke vermogen om te verbinden. En wat zijn relaties anders dan verbindingen?

 

Dikke aanrader dus dit filmpje. Brene is grappig en haar verhaal raakt een essentie van je. Bij mij in ieder geval. Blijf dan vooral ook kijken tot het einde. Kwetsbaarheid is de uitdaging. Brrrr....

 

 
avataranonym
Meike, 09 February, 08:07:
Prachtig, grappig en zo waar. Heel mooi!
 
 

POLL

Wat vind jij van ons initiatief?

WIE ZIJN WIJ?

titelvideo

Even voorstellen! Wij zijn Justine, Michiel, Heike, Dianne en Martijn en wij hebben een plan. Wij geloven echt in online daten maar waarom zijn datingsites altijd zo waardeloos? Dat kan toch beter? De komende maanden gaan wij dat uitzoeken zodat we met onze bevindingen én jouw hulp de perfecte datingsite kunnen bouwen.

 

MEEST GELEZEN

» Vooruit met de geit: Daten met Dieren!

DE TUSSENSTAND

Wat heeft ons onderzoek tot nu toe opgeleverd? Bekijk hier de uitkomsten van onze experimenten. Laat weten wat je ervan vindt. En geef je eigen commentaar »

DENK MEE

Wat zijn jouw ervaringen met online daten?
Laat ons weten wat je denkt. Vertel ons over jouw (disaster) dates. Geef ons tips. Schrijf alles wat je wilt nu op ons forum. »

FACEBOOK

FLICKR

Wil je op de hoogte blijven?

About | Contact | Disclaimer