5daters

Wij geloven hélemaal in online daten. Jammer dat er geen goede sites zijn.
Daarom willen we er een bouwen. Met jouw hulp.

 
HOME
ONS ONDERZOEK
DENK MEE
POLLS
DE TUSSENSTAND

DIANA

   
22/04/2011
Pas op: Liefde kost Geld!
title

'Although you cannot put the price on true love, it seems you can certainly put a price on finding it.' De Britten deden weer eens onderzoek naar hoe duur het vinden van liefde is. Het kost je zo’n 2300 euro uiteindelijk voor je Mister Right vindt. Saillant detail, hetzelfde bedrag ben je volgens ander onderzoek als getrouwde man zijnde, per jaar kwijt aan een minnares...

Een simpele conclusie luidt dan: Liefde kost Geld! Een gemiddelde vrouw zal zo’n 24 dates ‘moeten’ hebben voor ze De Ware ontmoet. Dat komt dus neer op zo’n 100 euro per date. Niet mis. Zeker niet als je je bedenkt dat er toch heus wel wat hoffelijke mannen bijzitten die de date betalen voor de vrouw. Hopen we dan toch maar. Waar zit ‘m dan de overige kosten in voor de vrouwtjes? Simpel. In ‘voorbereidingsmaatregelen’ als de zonnebank, de kapper, een nieuwe jurk, reiskosten en accessoires. Heren, denk hier aub aan zodra je een date hebt die er goed verzorgd uitziet.*

Overigens betekent de investering van bijna 100 euro per date niet dat vrouwen automatisch tot het einde blijven. Halverwege de date vertrekken heeft een derde van de vrouwen (volgens het onderzoek) ook gewoon gedaan. Er stond niet bij of dat was om sneaky aan de rekening te ontkomen...

*Sterker nog, hoe beter de vrouw er uit ziet - of hoe aantrekkelijk ze zichzelf vindt - hoe minder snel ze geneigd is een deel van de rekening te betalen, stelt ander onderzoek.

 

 
avataranonym
Dennis, 29 October, 09:18:
Vrouwen zijn gewoon krenterig en smerig om overal maar uit te willen komen. Ik prefereer helemaal geen e mail date. Vrouwen uit de kroeg zijn eerlijker. Vrouwen die pretenderen een man te zoeken willen je geld.
 
 

POLL

Wat vind jij van ons initiatief?

WIE ZIJN WIJ?

titelvideo

Even voorstellen! Wij zijn Justine, Michiel, Heike, Dianne en Martijn en wij hebben een plan. Wij geloven echt in online daten maar waarom zijn datingsites altijd zo waardeloos? Dat kan toch beter? De komende maanden gaan wij dat uitzoeken zodat we met onze bevindingen én jouw hulp de perfecte datingsite kunnen bouwen.

 

MEEST GELEZEN

» Vooruit met de geit: Daten met Dieren!

DE TUSSENSTAND

Wat heeft ons onderzoek tot nu toe opgeleverd? Bekijk hier de uitkomsten van onze experimenten. Laat weten wat je ervan vindt. En geef je eigen commentaar »

DENK MEE

Wat zijn jouw ervaringen met online daten?
Laat ons weten wat je denkt. Vertel ons over jouw (disaster) dates. Geef ons tips. Schrijf alles wat je wilt nu op ons forum. »

FACEBOOK

FLICKR

Wil je op de hoogte blijven?

About | Contact | Disclaimer