5daters

Wij geloven hélemaal in online daten. Jammer dat er geen goede sites zijn.
Daarom willen we er een bouwen. Met jouw hulp.

 
HOME
ONS ONDERZOEK
DENK MEE
POLLS
DE TUSSENSTAND

DIANA

   
22/03/2011
Viva-verzoek: deel je online date ervaring
title

Tijdschrift Viva is voor een artikel over internetdating op zoek naar vrouwen tot 35 jaar die ervaring hebben met een of meerdere internetdatingssite(s). Ben of ken jij zo iemand? En zou je het leuk vinden om (eventueel anoniem) mee te werken? Stuur dan een mailtje naar meewerken@live.nl Reageren kan tot 1 april 2011. Viva is erg benieuwd naar jullie ervaringen!

Niets moet, alles mag. Datuhetweet.

 
avataranonym
annette, 10 April, 15:01:
Wat triest dat een blad als Viva een live-account gebruikt...
avataranonym
Jolanda, 07 April, 20:09:
waar ik zo van baal is dat het altijd om vrouwen gaat onder een bepaalde leeftijd, ik ben 51 maar ik zie er veel jonger uit en voel me ook jonger, maar het lijkt wel alsof je boven de 50 niet meer mee telt, het zou fijn zijn om ook eens met deze groep te gaan praten, wij staan volop in het leven, genieten van het leven, van de sex die we hebben en van onze vrijheid. we zijn ook jong!!!
avataranonym
deepee, 04 April, 18:06:
Hi Daniela, jouw probleem met daten is niet nieuw. er zijn al vele honderden datingsites en ze ruimen de boel niet echt op, daardoor kom je steeds dezelfde koppetjes tegen. Kies één goede site en blijf daar, de rest biedt niks meer maar kost alleen meer.
Wil je succes op je site dan zijn enkele dingen wel belangrijk, maar die wetenschap haal je weer niet van internet waar daar stuurt me je door naar de sites die de reclame sponsoren.
Ga opzoek naar onpartijdige info bij mensen die de klappen van het internet daten kennen, bv hier: tienjaarlater.nl
Succes, DeePee.
avataranonym
Daniela, 27 March, 17:58:
hoi, ik ben een single vrouw van 50 jaar het valt mij op dat wanneer je deze leeftijd heb uitgaan zelfs moeilijk is1
ben je jonger kan je nog overal naar toe gaan om iemand te ontmoeten.
Ik ben bv ook geen kroegtijger om zo maar te zeggen als 50 jarige net single na 17 jaar voel je je eigenlijk wel verloren in deze maatschappij .
Ik heb gedated met Knuz.nl waar ik veel verhalen over kan vertellen waar ik mee te maken kreeg.
Toen via Badoo maar zag dezelfde mensen als op Knuz.nl. dat voelde niet okey.
Dus wat voor optie heb je al 5o jarige? de dating wereld is veranderd, mannen zijn erg kieskeurig, ik eigenlijk ook wel want wil geen jaren meer verliezen erg moeilijk vind ik dat je hoort daar niets over hoe kan dat?

groetjes Daniela

groetjes Daniela
 
 

POLL

Wat vind jij van ons initiatief?

WIE ZIJN WIJ?

titelvideo

Even voorstellen! Wij zijn Justine, Michiel, Heike, Dianne en Martijn en wij hebben een plan. Wij geloven echt in online daten maar waarom zijn datingsites altijd zo waardeloos? Dat kan toch beter? De komende maanden gaan wij dat uitzoeken zodat we met onze bevindingen én jouw hulp de perfecte datingsite kunnen bouwen.

 

MEEST GELEZEN

» Vooruit met de geit: Daten met Dieren!

DE TUSSENSTAND

Wat heeft ons onderzoek tot nu toe opgeleverd? Bekijk hier de uitkomsten van onze experimenten. Laat weten wat je ervan vindt. En geef je eigen commentaar »

DENK MEE

Wat zijn jouw ervaringen met online daten?
Laat ons weten wat je denkt. Vertel ons over jouw (disaster) dates. Geef ons tips. Schrijf alles wat je wilt nu op ons forum. »

FACEBOOK

FLICKR

Wil je op de hoogte blijven?

About | Contact | Disclaimer