48 uur van de liefde: Pepper Film Festival

Pepper singles houden van films, zo blijkt uit het profiel van onze members. Daarom organiseren we ter ere van jou en jouw liefde voor film een Pepper Film Festival, genaamd ’48 uur van de liefde’!

Datingsite Pepper filmfestival

Programma
De beste datingfilms zullen getoond worden tijdens het twee dagen durende festival. En het allermooiste van alles is dat de Pepper single bepaald heeft wat onder de categorie beste valt.

Onderzoek
De afgelopen periode hebben we een filmonderzoek gedaan onder 500 vrouwen en 500 mannen. Singles hebben hun mening gegeven op vragen als favoriete filmkus, spannendste filmkoppel, de beste filmmuziek, memorabele filmquote en filmgenre voor eerste date. En aangezien 39% van de mannen en vrouwen comedy als beste filmgenre ziet voor de eerste date, openen we 48 uur van de liefde met de prachtige Intouchables. Voor een select aantal singles waar de passie voor film van hun profiel afdruipt, wordt bovendien op zaterdag 31 augustus de rode loper uitgerold voor een exclusieve voorpremière van de toepasselijke Nederlandse film ‘Smoorverliefd’ met Johnny de Mol, Susan Visser en Anna Drijver in de hoofdrol. De perfecte gelegenheid om jouw date mee naar toe te nemen!

Programma 2013

vrijdag, 30 augustus zaterdag, 31 augustus
19.15 – zaal 2 19.30 – zaal 2
21.30 – zaal 1 21.30 – zaal 1