Succesverhaal: Ons eigen sprookje♥

Een mooi succesverhaal. Morrison en Iris vonden elkaar via Pepper en dat in de corona tijd! Hun eerste date was hierdoor een beetje anders dan normaal. Het was wel een groot succes, want er volgde meer dates! Hier lees je hoe zij allebei het eerste contact hebben ervaren.

Zijn ervaring:

Inmiddels zijn al mijn vrienden gesetteld en is het vinden van een vrijgezel met mijn leeftijd steeds moeilijker. Mijn vrienden vonden het een goed idee om een dating profiel voor mij aan te maken. Ondanks dat ik sceptisch ben over het online-daten, had ik niet verwacht via Pepper een vrouw tegen te komen die wederzijdse gevoelens voor mij zou hebben.

Nadat Iris mij benaderde met een complimentje, besloot ik haar profiel te bekijken. Zij heeft alles wat ik in een vrouw zocht. Liefdevol, optimistisch, gezellig, durft zich ook kwetsbaar op te stellen en staat vrolijk in het leven. Ik aarzelde dan ook niet om een berichtje terug te sturen en zodoende hebben wij onze contacten voortgezet over de chat.

In deze tijd waarin restaurants, cafetaria’s en bezienswaardigheden zijn gesloten, stelde ik Iris voor om te gaan picknicken waarbij we de 1,5 meter in acht zouden nemen. Dit zagen wij als een ultieme mogelijkheid en besloten elkaar op te zoeken in het Sonsbeekpark. Sinds dien zien we elkaar nog steeds, groeit onze band met de dag en beloven we elkaar trouw.

Haar ervaring:

Na een tijd vrijgezel te zijn geweest, was ik weer op zoek naar liefde. Ondanks dat het eerder niet gelukt was om de ware te vinden, bleef ik geloven in de liefde en dat ik iemand zou tegen komen die volledig bij me past, die me aan zou kunnen vullen, die me aan het lachen en aan het huilen maakt en die het beste in me naar boven zou halen.

Net nu ik het toch een beetje had opgegeven, kreeg ik een heel spontaan en lief berichtje van Morrison om gezellig te gaan picknicken in het Sonsbeekpark ondanks de gestelde noodvoorderingen rondom het Corona virus.

Vanaf het moment dat Morrison aan kwam lopen, klikte het gelijk en had ik er een heel goed gevoel bij. Het voelde gelijk vertrouwd, we hadden zoveel gemeen en we hadden zoveel lol samen. De tweede date volgde en de vonken vlogen er vanaf. Ik wist het; met deze man wil ik verder!

Sindsdien zien we elkaar nog steeds, hebben we elkaar trouw beloofd en ik voel me beter dan ooit als ik bij hem ben. Ik kan volledig mezelf zijn en het is een fantastische vent. Hij waardeert me, hij geeft om me, hij lacht om mijn grapjes en hij ziet me zoals ik ben. Ik heb zoveel zin om met deze man allerlei avonturen te gaan beleven samen en het leven samen te gaan beleven. Hij heeft al mijn verwachtingen waar gemaakt en meer.

Ik hou elke dag meer van hem en ik ben ontzettend dankbaar dat we elkaar hebben leren kennen en dat hij in mijn leven is gekomen zoals hij zo mijn leven is binnen gewandeld. Dankbaar voor het feit dat ik ben blijven geloven in de liefde, want dit is liefde zoals het zou moeten zijn. Ons eigen sprookje ♥

Nog meer succesverhalen

Singles van Nederland hebben Pepper tot hun favoriete
datingsite bekroond. We hebben de Thuiswinkel Award gewonnen
omdat we
hoog scoren op o.a. prijs/kwaliteit verhouding en
persoonlijke klantenservice. Lees hieronder meer over
ervaringen met Pepper.

Bekijk direct de leukste singles

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+