Pepper viert Valentijnsdag

hartjes-valentijnsdag-datingsite-pepperValentijnsdag is de dag waarop we de liefde vieren, en dat doen we samen met jou! Pepper  helpt je graag om je grote liefde te vinden, en trakteert je daarom op een fijne Valentijnsverrassing.

3 dagen gratis daten
Iedereen die zich op Valentijnsdag voor de eerste keer op Pepper inschrijft tussen 12 en 14 februari, krijgt 3 dagen gratis Full Membership cadeau. Zo kun je dus meteen een leuk Valentijnsberichtje naar die ene leuke match sturen. Je krijgt 3 dagen lang toegang tot alle Full Member functionaliteiten en dat betekent dat je 3 dagen lang uitgebreid kunt zoeken naar leuke matches, de chatfunctie kunt gebruiken en onbeperkt berichten kunt versturen en lezen.

Wat moet je doen? Het enige dat je hoeft te doen, is in de actieperiode (van 12-2-2019 tot en met 14-2-2019) een profiel aan te maken op Pepper. Zorg ervoor dat je profiel helemaal compleet is en voeg een mooie profielfoto van jezelf toe. Is je profiel klaar? Dan kun je de 3 dagen gratis Full Membership zelf activeren via het betaalscherm. Wil je meer weten over de actie? Hier vind je de actievoorwaarden.

Extra lang daten
Ook voor iedereen die al een Pepper profiel heeft hebben we een leuke verrassing, want als je tussen 12 en 14 februari een Full Membership op Pepper afsluit, ontvang je daarbovenop 1 maand gratis Full Membership cadeau. Zo heb je dus nog meer kans om jouw grote liefde te vinden! Lees hier alle actievoorwaarden van deze actie.

Nog meer succesverhalen

Singles van Nederland hebben Pepper tot hun favoriete
datingsite bekroond. We hebben de Thuiswinkel Award gewonnen
omdat we
hoog scoren op o.a. prijs/kwaliteit verhouding en
persoonlijke klantenservice. Lees hieronder meer over
ervaringen met Pepper.

Bekijk direct de leukste singles

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+