7 originele Valentijnsdates

Wil jij je match verrassen met een écht originele Valentijnsdate? Pepper helpt je een handje en verzamelde 7 originele Valentijnsdates.

 

 

1. Valentijn onder de sterren in Artis
Neem je date op 14 februari mee naar Artis en vier Valentijnsdag samen onder de sterren! Wel even kaartjes kopen van te voren. Romantiek op en top!

 

 

2. Classics at the movie
Neem je date op 14 februari mee naar Valentine Classics at the Movies in het concertgebouw in Amsterdam en geniet samen van romantische filmmuziek waarbij je heerlijk samen weg kunt zwijmelen…


 


3. Liefdeslessen in Boom Chicago
Neem je date mee naar Boom Chicago en leer alle ins & outs over de liefde van liefdesfilosoof Jan Drost tijdens de Valentijnspecial Ik ben gek (op jou)!
4. Flirten in de Foodhallen
Liefde gaat door de maag. Neem je date daarom mee naar de Foodhallen in Amsterdam, die op 14 februari veranderen in een heus liefdeswalhalla: de Flirthallen! Met een lovebooth, bubbles en de mogelijkheid om voor één dag te trouwen, zijn alle ingrediënten voor een geslaagde Valentijnsdate aanwezig.


 

5. Vegan Valentine
Ga dit jaar voor een Vegan Valentine en neem je date mee voor een heerlijke veganistische maaltijd bij Mr & Mrs. Watson. 

6. ValenTUIN diner
Verras je date met een Valentuin diner in de Tolhuistuin in Amsterdam en geniet samen van lekkere hapjes, drankjes en mooie verhalen van verhalenvertellers over de liefde! 

7. Valentijnsverrassing
Vier je Valentijndag liever thuis? Verwen je date met een zelfgemaakt Valentijnsdiner met aansluitend een romantische Valentijnsfilm!

 

Nog meer succesverhalen

Singles van Nederland hebben Pepper tot hun favoriete
datingsite bekroond. We hebben de Thuiswinkel Award gewonnen
omdat we
hoog scoren op o.a. prijs/kwaliteit verhouding en
persoonlijke klantenservice. Lees hieronder meer over
ervaringen met Pepper.

Bekijk direct de leukste singles

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+