Online training: van single naar samen

Lijken jouw relaties steeds weer op dezelfde manier te stranden? Kom je niet de ware tegen? De zoektocht naar de liefde is niet altijd even makkelijk en gaat soms gepaard met hobbels en kuilen. Psychologie Magazine en Pepper sloegen daarom de handen ineen en ontwikkelden een online training om je te helpen de kans op een succesvolle relatie te vergroten: Van single naar samen!  

Online liefdeslessen
De online training Van single naar samen bestaat uit 10 inspirerende online sessies waarin je met behulp van teksten, oefeningen en video’s van experts en ervaringsdeskundigen inzicht krijgt in de volgende onderwerpen:

– Wat je valkuilen zijn in de liefde
– Hoe je omgaat met bindings- en verlatingsangst
– Welk relatietype je bent en wat voor partner bij je past
– Hoe je kunt omgaan met afwijzing
– Hoe je blij kunt zijn met jezelf als single


Professionele begeleiding
Bij deze lessons in love wordt je begeleid door psycholoog en singlecoach Meinou Lambeck. Meinou begeleidt al 10 jaar mensen bij het vinden van een partner en is hiermee een expert op het gebied van liefde en relaties! Je doorloopt de training geheel in je eigen tempo. En als je klaar bent met een sessie, kun je meteen doorgaan met de volgende.  Tijdens de sessies houd je je voortgang bij in een speciale dagboek-app.

Pepper geeft weg!
Wil je je aanmelden voor de training? Ga dan naar hier en geef je op! De online training kost  €75,00. Pepper geeft ook 5 online trainingen weg! Hoe kun je meedoen?  Mail ons jouw beste Pepper online openingszin! Misschien heb je een leuke reactie gehad op je collage, of ben jij altijd degene die de originele openingszinnen verzint. We horen het graag! Je kunt t/m dinsdag 18 december reageren. Op zaterdag 22 december worden de winnaars bekendgemaakt. Hier vind je de actievoorwaarden.

 

Nog meer succesverhalen

Singles van Nederland hebben Pepper tot hun favoriete
datingsite bekroond. We hebben de Thuiswinkel Award gewonnen
omdat we
hoog scoren op o.a. prijs/kwaliteit verhouding en
persoonlijke klantenservice. Lees hieronder meer over
ervaringen met Pepper.

Bekijk direct de leukste singles

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+