129 manieren om een partner te vinden

Ben jij op zoek naar de grote liefde? Tegenwoordig hoef je je alleen maar even op Pepper in te schrijven om een leuke match tegen te komen! Maar vroeger, in het pre-datingsite tijdperk, was dat wel anders…

129 manieren
In dit tijdschrift, McCall’s Magazine, uit het jaar 1958 worden maar liefst 129 manieren beschreven waarop je als vrouw een leuke man kunt tegenkomen: ‘Neem een hond en ga uit wandelen’, ‘Zorg dat je autopech krijgt op een strategische plek’, ‘Ga bij een wandelclub’. Welke vind jij de leukste? Hieronder zie je een kleine selectie. Doe er je voordeel mee 🙂

 

 

Manier 130: maak een profiel aan op Pepper 😉

Nog meer succesverhalen

Singles van Nederland hebben Pepper tot hun favoriete
datingsite bekroond. We hebben de Thuiswinkel Award gewonnen
omdat we
hoog scoren op o.a. prijs/kwaliteit verhouding en
persoonlijke klantenservice. Lees hieronder meer over
ervaringen met Pepper.

Bekijk direct de leukste singles

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+