Wanneer date jij iets goeds?

https://www.pepper.nl/wp-content/uploads/2018/10/Pepper-Magazine-NLvoorelkaar-date-iets-goeds

Pepper & NLvoorelkaar slaan de handen ineen. Het vinden van een vrijwilligersmatch en het vinden van de grote liefde lijkt namelijk op elkaar: een goede date of daad kan jouw leven én dat van een ander veranderen!

Elke Machtelt & Sam Ensterk

Misschien heb je ze voorbij zien komen: de profielen van Elke Machtelt en Sam Ensterk op Pepper. Nee, Sam & Elke zijn niet op zoek naar de grote liefde, maar wel naar een maatje. Iemand waarmee ze een keertje een kop koffie mee kunnen drinken, een terrasje kunnen pakken, een stadswandeling kunnen maken of een museum kunnen bezoeken. Klinkt bekend? Een eerste date met een match lijkt namelijk erg op wat je kunt doen als vrijwilligerswerk!

Over NLvoorelkaar

NLvoorelkaar maakt het matchen heel gemakkelijk: geef aan wat je leuk vindt om iemand mee te helpen en je kunt gekoppeld worden met iemand die precies dat nodig heeft. Zo kun je bijvoorbeeld samen koken, klussen, of tuinieren. Je kunt ook mantelzorg verlenen in de vorm van een rolstoel duwen of helpen met boodschappen. En je kiest zelf of je het bij één keer laat, flexibel wil zijn of regelmatig wil helpen. Samen helpen we iedereen!

Benieuwd geworden en wil je meer weten over vrijwilligerswerk en NLvoorelkaar? Check de website!

 

Nog meer succesverhalen

Singles van Nederland hebben Pepper tot hun favoriete
datingsite bekroond. We hebben de Thuiswinkel Award gewonnen
omdat we
hoog scoren op o.a. prijs/kwaliteit verhouding en
persoonlijke klantenservice. Lees hieronder meer over
ervaringen met Pepper.

Bekijk direct de leukste singles

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+