Prachtig Pepper Profiel – Jules

Soms komen we zo een mooi Pepper profiel tegen dat we het graag even in de spotlights willen zetten. Deze keer mochten we het prachtige Pepper profiel van Jules uitlichten!


 

Toen we het profiel van de 32-jarige Jules uit Tilburg zagen, werd onze aandacht meteen getrokken door zijn prachtige tekeningen. Tekenen is niet alleen één van zijn grootste hobby, maar Jules heeft van zijn tekentalent ook zijn beroep gemaakt en werkt in het dagelijks leven als illustrator.

Naast zijn werk als illustrator is Jules ook actief als grafisch journalist, en dat betekent dat hij zo nu en dan afreist naar crisis-en conflictgebieden voor het maken van reportages voor tijdschriften, online media en kranten. Zo was hij bijvoorbeeld in 2016 op de Westelijke Jordaanoever om een reportage te maken. Een creatieve avonturier dus!

Jules heeft niet alleen een passie voor tekenen en zijn werk, maar is ook een echte ijshockey fan. Het liefst bezoekt hij elke week wel even een ijshockey wedstrijd. Daarnaast houdt hij zich in zijn vrije tijd graag bezig met wielrennen op retro-bikes, staat hij af en toe te headbangen op een rock- of metalconcert of geniet hij van een goede Engelse detective serie.

Verder kan Jules ook echt genieten van lekker eten, en met name de Arabische keuken is zijn grote favoriet. Ben jij die leuke vrouw die weleens een Arabisch hapje zou willen eten met deze avontuurlijke en creatieve verhalenmaker? Je vindt Jules op Pepper!

Nog meer succesverhalen

Singles van Nederland hebben Pepper tot hun favoriete
datingsite bekroond. We hebben de Thuiswinkel Award gewonnen
omdat we
hoog scoren op o.a. prijs/kwaliteit verhouding en
persoonlijke klantenservice. Lees hieronder meer over
ervaringen met Pepper.

Bekijk direct de leukste singles

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+