Succesverhaal: Een match made in heaven!

Wat een mooi succesverhaal! Wendy en Jeroen leerden elkaar vijf jaar geleden via Pepper kennen, en stuurden ons een berichtje met heel leuk nieuws 🙂

Huwelijksbootje
“Via deze weg willen we jullie laten weten dat we elkaar 5 jaar gelden via Pepper hebben gevonden en dat we afgelopen vrijdag 5 oktober zijn getrouwd! Ik zag het profiel van Jeroen voorbijkomen en dat sprak mij meteen aan. Ik had zijn profiel geliket, en hij daarna dat van mij. Toen is het allemaal best snel gegaan.

Match made in heaven
We spraken af bij de Parade in Den Bosch. We hebben een hele leuke avond gehad en hebben daarna nog een aantal keer afgesproken. Het klikte vanaf het eerste moment en we zijn niet meer bij elkaar weggegaan. Na 1,5 jaar zijn we gaan samenwonen en 3,5 jaar later zijn we op 5 oktober getrouwd. Het was een match made in heaven!”

Wendy en Jeroen

Nog meer succesverhalen

Singles van Nederland hebben Pepper tot hun favoriete
datingsite bekroond. We hebben de Thuiswinkel Award gewonnen
omdat we
hoog scoren op o.a. prijs/kwaliteit verhouding en
persoonlijke klantenservice. Lees hieronder meer over
ervaringen met Pepper.

Bekijk direct de leukste singles

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+