Op date tussen de katten

Vandaag is het de Internationale Kattendag! Is jouw date een echte kattenliefhebber? Dan is een bezoekje aan een kattencafé de purrrrfecte date voor jullie. Wij verzamelden de leukste kattencafés van Nederland!

Kopjes – Amsterdam
Neem je date mee naar kattencafe Kopjes en geniet samen van een lekkere ‘catuccino’ met taartje terwijl jullie gezelschap krijgen van de acht voormalige asielkatten die in dit kattenparadijsje in Amsterdam resideren.

 

Ditjes & Katjes – Den Haag
Kattencafé Ditje & Katjes is dé plek voor mens en kat. Neem je date mee op koffiedate, lunch of borrel en wie weet kruipt één van de zes kattenbewoners wel bij jullie op schoot voor een knuffel!

 

Op z’n kop – Groningen
Bij kattencafé Op z’n kop kun je niet alleen terecht voor een hapje en een drankje, maar er worden zelfs movie nights met katten georganiseerd! Popcorn, katten en een goede film, wat willen jullie nog meer?

 

Pebbles  – Rotterdam
Neem je date mee naar Pebbles Kitty Cat Café in Rotterdam voor koffie en kattenknuffels en geniet samen van de 8 spelende, rond rennende en spinnende voormalige asielkatten die hier wonen.

 

Mispoes – Den Bosch
Kattenparadijs Mispoes is een walhalla voor kattenliefhebbers, maar ook voor de katten zelf! Neem je date mee naar Mispoes en trakteer hem of haar op een lekker stuk taart, broodje of koffie en geniet van het gezelschap van de 8 kattenbewoners.

Nog meer succesverhalen

Singles van Nederland hebben Pepper tot hun favoriete
datingsite bekroond. We hebben de Thuiswinkel Award gewonnen
omdat we
hoog scoren op o.a. prijs/kwaliteit verhouding en
persoonlijke klantenservice. Lees hieronder meer over
ervaringen met Pepper.

Bekijk direct de leukste singles

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+