Single en op vakantie

Je kent het misschien wel: het is zomer, je bent single, en je ziet allemaal mooie vakantiefoto’s voorbij komen van verliefde stelletjes op je Facebook en Instagram feed.  Dat kan soms best confronterend zijn, zeker als je vroeger ook altijd samen met een partner op vakantie ging. Maar wist je dat single zijn in de zomer juist heel erg leuk kan zijn? Wij verzamelden de leukste tips voor als je single bent en op vakantie wilt!Talenreis
Heb jij altijd al een andere taal willen leren? Dan is dit je kans! Boek een talenreis en combineer het leren van een taal met een tripje naar het buitenland. Ga bijvoorbeeld naar Spanje en leer de Spaanse taal onder de Spaanse zon onder het genot van tapas en sangria. En wist je dat je bij een talenreis vaak ook een heleboel leuke nieuwe mensen ontmoet? 😉

Vriendenvakantie
De zomer is de perfecte gelegenheid voor quality time met je vrienden! Vier de zomer samen met je (single) vrienden of vriendinnen en boek bijvoorbeeld een vakantie naar een zonnig eiland. ‘s Avonds dansen jullie op het strand tot de zon ondergaat en drinken jullie biertjes of cocktails aan de beachbar. Voel jij die zomerkriebels al?

Festival fun
Festivals zijn de ideale plek om leuke nieuwe mensen te ontmoeten! Ga samen met je beste vriend of vriendin op festival tour en maak een lijstje met de leukste festivals waar jullie deze zomer naartoe willen gaan. In Nederland is er bijna elk weekend wel ergens een festival maar ook in Berlijn (Lollapalooza) of Boedapest (Sziget) weten ze hoe ze een feestje moeten vieren.

Singlereis
Wil je op reis maar gaan jouw vrienden allemaal met hun partners? Geen probleem, boek gewoon een leuke singlereis! Ga bijvoorbeeld voor een singlereis naar een exotische bestemming als Costa Rica, en ga samen met andere singles op avontuur in de jungle. Misschien kom je er je grote liefde wel tegen, en anders heb je gewoon een hele leuke vakantie met een gezellige groep nieuwe vrienden.

Alles is familie
Ga je liever op vakantie met iemand die je al kent? Misschien heb je een nichtje die ook nog een vakantiepartner zoekt? Of wil je moeder eigenlijk stiekem wel een citytripje doen? In de zomer heb je lekker de tijd voor elkaar, een goed moment om de familiebanden aan te halen.

Backpacken
Als je van avontuur houdt, kun je er natuurlijk ook voor kiezen om alleen op reis te gaan. Droomde je er altijd van om te backpacken in Australië? Doen! Als je single bent, heb je geen partner waar je rekening mee moeten houden en heb je alle vrijheid om te gaan en staan waar je wil. Omdat je in Australië niet de enige zal zijn die alleen reist, maak je makkelijk contact met nieuwe mensen!

Staycation
Je hoeft natuurlijk niet op vakantie te gaan, maar kunt ook lekker in Nederland blijven deze zomer. Plan in plaats van een vakantie naar het buitenland heel veel leuke uitjes. De zomer is ideaal, er zijn zoveel dingen om te doen! Denk aan een dagje pretpark, naar het strand of speel toerist in je eigen stad.

Veel plezier!

 

 

 

Nog meer succesverhalen

Singles van Nederland hebben Pepper tot hun favoriete
datingsite bekroond. We hebben de Thuiswinkel Award gewonnen
omdat we
hoog scoren op o.a. prijs/kwaliteit verhouding en
persoonlijke klantenservice. Lees hieronder meer over
ervaringen met Pepper.

Bekijk direct de leukste singles

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+