Liefde in de lente

Het is lente! De eerste zonnestralen komen al voorzichtig tevoorschijn. Volle terrassen, fluitende vogels en aangename temperaturen zorgen voor lentekriebels! Wist je dat een zonnige dag de perfecte dag is om te flirten?

Uit onderzoek van de Franse professor Nicolas Guegen van de Universiteit van South Brittany in Frankrijk blijkt namelijk dat flirten op een zonnige dag effectiever is dan flirten op een bewolkte dag.

Guegen deed een experiment waarin hij een aantrekkelijke jongeman de straat op stuurde met als opdracht om leuke vrouwen om hun nummer te vragen. Hij moest dit zowel doen op bewolkte dagen als op zonnige dagen.

Wat bleek? Op zonnige dagen stonden de vrouwen meer open voor het geflirt van de man en bleken ze ook makkelijker hun telefoonnummer te geven. Op een bewolkte dag gaf slechts 13,9 % hun telefoonnummer, maar op een zonnige dag gaf maar liefst 22,4% hun nummer.

Een verklaring hiervoor zou kunnen zijn dat de zon een positieve invloed op je stemming heeft, waardoor je je meer openstelt voor anderen. Dus, wil je flirten of op date met die ene leuke match? Kies een zonnige dag uit!

Nog meer succesverhalen

Singles van Nederland hebben Pepper tot hun favoriete
datingsite bekroond. We hebben de Thuiswinkel Award gewonnen
omdat we
hoog scoren op o.a. prijs/kwaliteit verhouding en
persoonlijke klantenservice. Lees hieronder meer over
ervaringen met Pepper.

Bekijk direct de leukste singles

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+