Succesverhaal Saskia en Pieter

Wat een mooi liefdesverhaal! Saskia (51) en Pieter (47) leerden elkaar 2 jaar geleden via Pepper kennen. Hoewel hun profielen in eerste instantie niet aan elkaar werden gematcht, kwam Saskia het profiel van Pieter via de zoekfunctie tegen. Ze trok de stoute schoenen aan het stuurde hem een berichtje… Benieuwd hoe het verder ging? Saskia en Pieter delen hun prachtige succesverhaal met ons 🙂

Saskia: “Bijna 2 jaar geleden hebben we elkaar ontmoet via Pepper. Pieter kwam niet als mogelijke match bij mij naar boven en ik niet bij hem, omdat hij iemand zocht tot 47 jaar. En ik was 49 jaar. Omdat ik zocht in mijn omgeving popte zijn profiel wel op. Ik vond zijn profiel zo leuk dat ik toch een berichtje heb gestuurd. En…..hij reageerde! Eigenlijk waren we meteen hooked!

Na een paar weekjes chatten, spraken we af aan de Rijn en we begonnen onze eerste date met een zonsondergang……. waarna we heerlijk op het terras met een flesje rosé bij de haard een lange gezellige avond hebben gehad ???. De volgende avond belde Pieter op of ik al thuis was, we hadden allebei namelijk een verjaardag en hij wilde graag nog even gezellig langskomen. Er volgden nog vele avonden samen…

Samen hebben we 4 kinderen. Pieter heeft een zoon van 18 jaar. Ik twee zoons van 18 en 22,  een dochter van 20 jaar en een kleinzoon van 2 jaar. Onze kinderen hebben zo hun eigen levens, wonen samen of bij onze exen en studeren. We genieten van elkaar en gaan er zoveel mogelijk op uit. We houden van reizen, motorrijden en ontdekken samen nieuwe bestemmingen en nieuwe interesses.

Inmiddels wonen we in dezelfde woonplaats, maar voorlopig hebben we ieder nog lekker ons eigen plekje. We zien wel wat de toekomst ons brengt, maar voor nu zijn we erg gelukkig met elkaar, dankzij Pepper❣”

Wij wensen Saskia en Pieter heel veel geluk samen!

Nog meer succesverhalen

Singles van Nederland hebben Pepper tot hun favoriete
datingsite bekroond. We hebben de Thuiswinkel Award gewonnen
omdat we
hoog scoren op o.a. prijs/kwaliteit verhouding en
persoonlijke klantenservice. Lees hieronder meer over
ervaringen met Pepper.

Bekijk direct de leukste singles

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+