Win een Valentijnsdate in de Foodhallen

Valentijnsdag komt eraan! Wil jij jouw match verrassen met een originele Valentijnsdate? Dan hebben we goed nieuws, want wij mogen 3 x een geheel verzorgde date voor 2 personen weggeven bij de Foodhallen in Amsterdam!

Flirthallen
Speciaal voor Valentijnsdag worden de Amsterdamse Foodhallen op 14 februari omgetoverd tot de Flirthallen. De ultieme locatie voor jullie Valentijnsdate! Geniet samen van oesters en bubbels, luister naar romantische zwijmelmuziek en proef exotische gerechtjes bij de vele verschillende foodkraampjes. En wil je alvast testen of je date weddingmaterial is? Dan kunnen jullie zelfs voor één dag trouwen!

Pepper trakteert
Hebben we je al enthousiast gemaakt? Dat komt goed uit, want Pepper mag 3 x een geheel verzorgde date voor 2 personen bij de Flirthallen weggeven! Wil jij kans maken op deze Valentijnsdate? Lees dan snel verder hoe je meedoet.

Wat moet je doen?
Het enige wat je hoeft doen is de Facebook-pagina van Pepper liken vóór woensdag 7 februari. Winnaars krijgen uiterlijk op 09-02-2018 bericht. Zorg er dus voor dat je ook je berichtverzoeken op Facebook in de gaten houdt! Nog een reden om mee te doen: win je de Valentijnsdate niet? Dan maak je alsnog kans op één van de 5 gratis Pepper Full Memberships die we ook weggeven. De actievoorwaarden vind je hier.

Fijne Valentijnsdag!

Nog meer succesverhalen

Singles van Nederland hebben Pepper tot hun favoriete
datingsite bekroond. We hebben de Thuiswinkel Award gewonnen
omdat we
hoog scoren op o.a. prijs/kwaliteit verhouding en
persoonlijke klantenservice. Lees hieronder meer over
ervaringen met Pepper.

Bekijk direct de leukste singles

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+