20% Valentijnskorting op drankjes bij Foodhallen

Het is bijna Valentijnsdag! Heb je meegedaan met de Valentijnswinactie maar niet gewonnen? Dan hebben wij goed nieuws: op Valentijnsdag krijg je namelijk 20% korting op drankjes op vertoon van je Pepper profiel! Nog geen date voor Valentijnsdag? Er loopt een echte Cupido rond die liefdesbriefjes ronddeelt en liefdespijlen rondschiet. Wie weet kom je daar wel de grote liefde tegen ;-)!


Wat moet je doen?
Neem je smartphone mee met de geïnstalleerde Pepper app (iOS of Android) en laat je Pepper profiel zien bij de grote bar in het midden van de Foodhallen (Amsterdam) en bestel je drankjes. De korting geldt niet bij andere bars (dus niet bij de Gin & Tonic bar).

Foodhallen wordt Flirthallen
Speciaal voor Valentijnsdag verandert de Amsterdamse Foodhallen op 14 februari in de Flirthallen: één groot liefdesparadijs met oesters, champagne, live muziek en natuurlijk de talloze foodkraampjes. De perfecte locatie voor een romantische Valentijnsdate! Meer info over het evenement vind je op het Facebook-event.

Nog meer succesverhalen

Singles van Nederland hebben Pepper tot hun favoriete
datingsite bekroond. We hebben de Thuiswinkel Award gewonnen
omdat we
hoog scoren op o.a. prijs/kwaliteit verhouding en
persoonlijke klantenservice. Lees hieronder meer over
ervaringen met Pepper.

Bekijk direct de leukste singles

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+