6 lente make-over tips voor je datingprofiel

Het is bijna lente! Hoog tijd om je datingprofiel een grondige lente make-over te geven. Hoe je dat precies doet? Pepper geeft tips. Laat de lente maar komen!

1. Nieuwe profielfoto
Is jouw profielfoto nog up-to-date? Verras je matches door een leuke, nieuwe profielfoto toe te voegen. Ga voor een vrolijke en recente foto waarop je gezicht goed te zien is en kies een foto waarop je lacht. Smile! En zet je zonnebril even af, want dan kunnen je matches je ogen zien.

2. Kleur bekennen
Het voorjaar staat voor vrolijke en felle kleuren, dus zorg ervoor dat je ook wat kleur in je profiel laat zien. Voeg bijvoorbeeld een mooie foto van je lievelingscocktail of van je zonnige vakantiebestemming toe. Hoe meer kleur, hoe beter!

3. Lente activiteit
Ga jij met dit lekkere weer graag een rondje hardlopen of een lekker wijntje drinken op een terras? Laat zien wat jouw favoriete lente activiteit is en deel dit met je matches door een foto hiervan op je profiel te zetten!

4. Check je interviewvragen
Heb je alle interviewvragen op je profiel al ingevuld? Door de vragen te beantwoorden, krijgen je matches een nog beter beeld van wie je bent. Als je alle vragen al hebt ingevuld, bekijk dan of je antwoorden nog steeds kloppen. Misschien ziet jouw ideale weekend er in de lente wel heel anders uit dan in de winter?

5. Lentelied
Op een zonnige dag hoor je op de radio alleen maar vrolijke zomerliedjes. Wat is jouw favoriete song van dit moment? Zet ‘m op je Pepper profiel! Via de YouTube functie kun je je favoriete muziek met al je matches delen.

6. Ik in het kort
Check tot slot de gegevens die je bij Ik in het kort op je profiel hebt ingevuld. Klopt alles nog? Misschien wil je je zoekleeftijd aanpassen of ben je gestopt met roken. Is alles weer helemaal up-to-date? Dan ben jij klaar voor de lente!

Nog meer succesverhalen

Singles van Nederland hebben Pepper tot hun favoriete
datingsite bekroond. We hebben de Thuiswinkel Award gewonnen
omdat we
hoog scoren op o.a. prijs/kwaliteit verhouding en
persoonlijke klantenservice. Lees hieronder meer over
ervaringen met Pepper.

Bekijk direct de leukste singles

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+