Prachtig Pepper Profiel – Paulien

Soms komen we zo een mooi profiel tegen dat we het graag even in de spotlights zetten. Deze keer mochten we het prachtige Pepper profiel van Paulien uitlichten!

Vrolijk
Toen we het datingprofiel van de 40-jarige Paulien voorbij zagen op komen op Pepper, was haar vrolijke lach het eerste dat ons opviel. Haar vrolijke en nieuwsgierige karakter zien we in haar hele profiel terugkomen en het is wel duidelijk dat Paulien geniet van het leven!

De Zeeuwse kust
In het dagelijks leven heeft ze een leuke baan als commercieel medewerker bij een trainingsbureau en woont ze samen met haar dochter en zoon in het Limburgse Venlo. In haar vrije tijd houdt ze ervan om lekker op pad te gaan, samen met haar kinderen, familie of vrienden. Zo gaat ze bijvoorbeeld graag naar de kust, en dan het liefst in Noord-Holland of Zeeland. Heerlijk even uitwaaien in de natuur!

Stedentrips
Hoewel Paulien verliefd is op Nederland, reist ze ook graag naar het buitenland om indrukwekkende steden te bezoeken. Haar tripje naar New York vond ze dan ook geweldig! En we zien ook een prachtige foto van Florence op haar profiel staan.

Kunst & Cultuur
Naast reizen houdt Paulien ook van kunst, geschiedenis en vormgeving.  Ze bezoekt regelmatig musea en kan echt genieten van een mooie tentoonstelling! Waar ze ook van kan genieten, is van een goed boek, de muziek van Maroon 5, en de humor van Plien en Bianca. Maar ook Jeroen van Koningsbrugge weet altijd een lach op haar gezicht te toveren 🙂

Man met humor
Humor en zelfspot zijn belangrijk voor Paulien, en dat zijn dan ook eigenschappen die ze in haar toekomstige partner zoekt. Dus ben jij een sympathieke en onafhankelijke man die op zoek is naar een vrolijke vrouw met een zacht karakter (mét een pittig randje)? En ben jij klaar voor een leuke en stabiele (lat)relatie? Maak dan snel een profiel aan, want je vindt Paulien op Pepper!

Nog meer succesverhalen

Singles van Nederland hebben Pepper tot hun favoriete
datingsite bekroond. We hebben de Thuiswinkel Award gewonnen
omdat we
hoog scoren op o.a. prijs/kwaliteit verhouding en
persoonlijke klantenservice. Lees hieronder meer over
ervaringen met Pepper.

Bekijk direct de leukste singles

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+