Datingtip: toerist in eigen land

Vanuit alle uithoeken van de wereld komen er mensen naar ons landje om de toerist uit te hangen. Maar hoeveel van de ‘typische Nederlandse’ toeristische trekpleisters heeft de gemiddelde Nederlander zelf eigenlijk gezien? Niks leukers dan met je date een dag toerist in eigen land te spelen! Pepper maakte een overzicht van dé Nederlandse hotspots.

Pepper datingtips toerist in eigen land

Tot rust komen in Nationaalpark De Hoge Veluwe

Natuurpark De Hoge Veluwe is de plek voor natuurliefhebbers. Met 5400 hectare aan natuur behoort het park tot de grootste van Noordwest-Europa. Behalve de verschillende soort landschappen en uiteenlopende diersoorten, vind je er ook het beroemde Kröller-Müller Museum. Dit museum was oorspronkelijk het tweede huis van Vincent van Gogh en is vandaag de dag het thuis van de op een na grootste Van Goghverzameling ter wereld. Natuur, Cultuur, De Hoge Veluwe heeft het.

Molens spotten bij de Zaanse Schans

Nog iets meer cultuur? Bezoek de Zaanse Schans. Over het terrein staan zo’n 15 molens verspreid, sommigen nog in werking, anderen bewoont. Dit stukje cultureel erfgoed barst van schattige huisjes, ambachtelijke musea, eet- en drinkgelegenheden en is het perfecte plekje voor een mooie foto van jullie samen. En mochten de molens toch niet helemaal jullie dingen blijken te zijn, de hoopjes toeristen met selfiesticks zullen zeker op de lachspieren werken.

De geur van bloemen bij de Keukenhof

Nederland staat wereldwijd bekend om haar schitterende bloemen en deze moet je een keer met eigen hebben ogen gezien. Keukenhof is dit jaar van 22 maart tot en met 13 mei geopend en stelt zo’n 7 miljoen bloemen tentoon! Dit park is een feest voor je ogen. Probeer vroeg te komen om de grootste drukte te vermijden.

Wadlopen op één van de Waddeneilanden

In voor een actieve date? Wat is er dan leuker dan spelen in de modder! Reis af naar één van de Waddeneilanden waar Wadloop tochten worden aangeboden en ga samen het avontuur aan.

Te voet door bewoond gebied

Toch liever wandelen in de bewoonde wereld? Ontdek één van Nederlands schitterende steden!  Zo schreven wij al eerder over Leiden, DelftTilburgDen HaagArnhemNijmegen, Rotterdam en Amersfoort.

Nog meer succesverhalen

Singles van Nederland hebben Pepper tot hun favoriete
datingsite bekroond. We hebben de Thuiswinkel Award gewonnen
omdat we
hoog scoren op o.a. prijs/kwaliteit verhouding en
persoonlijke klantenservice. Lees hieronder meer over
ervaringen met Pepper.

Bekijk direct de leukste singles

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+