Datingtip: de mooiste liefdesfilms

Een avondje naar de bioscoop is een echte datingklassieker, en eigenlijk altijd goed. Heb jij ook zin in een romantische date in het donker? Wij zochten de mooiste liefdesfilms van dit moment voor je uit. Veel plezier!


Fifty Shades Freed –
vanaf 8 februari
In de derde film van de Fifty Shades reeks, Fifty Shades Freed,  zien we hoe het verder gaat met Christian en Anastasia: hoe bevalt het getrouwde leven als Mr. & Mrs. Grey? Met Jamie Dornan en Dakota Johson in de hoofdrol wordt het ongetwijfeld weer een hele boeiende film 🙂

Taal is zeg maar echt mijn ding – nu in de bioscoop
Anne (Fockeline Ouwerkerk) is gek op taal en schrijven, maar tijdens haar werk bij een glossy vrouwentijdschrift mag ze alleen maar schrijven over mode en quinoa. Net op het moment dat ze ontslag wil nemen, krijgt ze een nieuwe collega: de charmante en aantrekkelijke Rick. Ze besluit om toch nog maar even te blijven…Gebaseerd op het hilarische boek ‘Taal is zeg maar echt mijn ding’ van Paulien Cornelisse.

Titanic – alleen op 14 februari
Speciaal voor Valentijnsdag wordt het hartverscheurende liefdesverhaal van Rose (Kate Winslet) en Jack (Leonardo DiCaprio)  voor één dag in 3D in Vue Cinema’s op verschillende plaatsen in Nederland vertoond! Ben jij een echte Titanic fan? Dan mag je dit niet missen…

Hampstead   nu in de bioscoop
De Amerikaanse weduwe Emily wil haar leven weer op de rit krijgen, maar het wil maar niet lukken. Totdat ze op een dag Donald ontmoet, een man die in het park woont bij Emily in de buurt. Deze hartverwarmende film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en laat op een grappige manier zien dat liefde op de meest onverwachte plekken en momenten kan ontstaan!

Nog meer succesverhalen

Singles van Nederland hebben Pepper tot hun favoriete
datingsite bekroond. We hebben de Thuiswinkel Award gewonnen
omdat we
hoog scoren op o.a. prijs/kwaliteit verhouding en
persoonlijke klantenservice. Lees hieronder meer over
ervaringen met Pepper.

Bekijk direct de leukste singles

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+