Succesverhaal: een Pepper huwelijk!

Wat een mooi succesverhaal! Paul en Anke leerden elkaar vijf jaar geleden kennen en de vonk sloeg direct over. Nu, vijf jaar later, hebben ze elkaar het ja-woord gegeven en zijn ze in het huwelijksbootje gestapt! Hoe verliep hun eerste contact? Paul en Anke delen hun Pepper ervaring met ons:

“Wij hebben elkaar 5 jaar geleden ontmoet via Pepper. Gemene deler: beide zijn fan van konijnen!

Paul stuurde een berichtje en het klikte meteen. Na een aantal weken appen en chatten hebben we besloten elkaar eens te ontmoeten. Op 24 oktober 2012 hebben we elkaar voor het eerst ontmoet. De vonk sloeg meteen over en we zijn nooit meer zonder elkaar geweest.

Een jaar later woonden we samen en sinds kort wonen we met onze 3 konijnen in ons droomhuis! Als klap op de vuurpijl zijn we op 7 juli 2017 in het huwelijksbootje gestapt. Waar in de ceremonie Pepper natuurlijk niet mocht ontbreken!”

Wij zijn natuurlijk supertrots op dit mooie Pepper stel en wensen ze veel geluk samen!

 

Nog meer succesverhalen

Singles van Nederland hebben Pepper tot hun favoriete
datingsite bekroond. We hebben de Thuiswinkel Award gewonnen
omdat we
hoog scoren op o.a. prijs/kwaliteit verhouding en
persoonlijke klantenservice. Lees hieronder meer over
ervaringen met Pepper.

Bekijk direct de leukste singles

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+