Vier het begin van de zomer met deze zomerdates

De zomer is officieel begonnen! Dat moet natuurlijk gevierd worden, en daarom worden er door het hele land de leukste zomerfeesten georganiseerd. Wij verzamelden de leukste zomerfeesten voor jullie. Waar neem jij je date mee naar toe?

Dansen in de zomerzon
Vier de zomer met muziek en neem je date mee naar het Amsterdam Roots Festival, dit vindt plaats van woensdag 21 juni tot en met zondag 25 juni. Op verschillende plekken in de stad kunnen jullie genieten van de mooiste wereldmuziek en optredens van artiesten van over de hele wereld.

Zomerhapje
Het is misschien wel de ultieme zomersnack voor bij een ijskoud biertje of glas wijn: de bitterbal! Houdt jouw date van bitterballen? Neem hem of haar dan mee het Bitterfest en breng samen een ode aan de bitterbal. Op 15 juli bij restaurant/bar Atelier in Amsterdam.

Zomer op het plein
In Alkmaar pakken ze het groots aan en vieren ze de zomer maar liefst 8 weekenden lang met het bruisende festival Zomer op het Plein! Vanaf 18 juni kunnen jij en je date er terecht voor verschillende optredens: concerten, theater, dansacts en cabaret, het is daar allemaal te vinden én is gratis toegankelijk voor iedereen.

Zomerparade
Theaterfestival de Parade reist deze zomer weer door heel Nederland. Eerste stop: Rotterdam! Vervolgens is Den Haag aan de beurt, daarna Utrecht en tot slot kun je de Parade in Amsterdam bezoeken. Vier de zomer samen met je date en geniet samen van meer dan 70 verschillende theater-, dans- en muziekvoorstellingen. Vanaf 22 juni in Rotterdam.

Zomer op het strand
Is jouw date een echte surferboy of girl? Bezoek dan samen het Surfana Festival in Bloemendaal van 22 tot en met 25 juni! Live muziek, surfen, lekker eten en catamaran varen; de typische relaxte surfcultuur vind je hier!

Nog meer succesverhalen

Singles van Nederland hebben Pepper tot hun favoriete
datingsite bekroond. We hebben de Thuiswinkel Award gewonnen
omdat we
hoog scoren op o.a. prijs/kwaliteit verhouding en
persoonlijke klantenservice. Lees hieronder meer over
ervaringen met Pepper.

Bekijk direct de leukste singles

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+