De leukste uitjes voor Pinksteren 2017

Heb jij al plannen voor het Pinksterweekend? Wij hebben de leukste uitjes voor Pinksteren (4 en 5  juni) voor je verzameld! Waar neem jij je date mee naartoe?

Taste of Amsterdam
Zijn jij en je date gek op lekker eten? Bezoek samen het Taste of Amsterdam restaurantfestival in het Amstelpark en geniet van de signature dishes van de beste chefs uit Amsterdam! Prikkel je smaakpapillen en geniet samen van bijzondere gerechten.

Racen in Zandvoort
Is jouw date een snelheidsduivel en gek op ronkende motoren en gierende banden? Neem hem of haar dan mee naar de Pinksterraces op het circuit van Zandvoort. De perfecte date om een autosportliefhebber mee te verrassen 😉

Kastelen kijken
Heb je meer zin in een romantische date? Ga dan samen kastelen kijken. Op 5 juni is het de Dag van het Kasteel en dat betekent dat jij en je date door heel Nederland de mooiste kastelen kunnen bezoeken.

Dansen op Pinkpop
Het oudste en bekendste muziekfestival van Nederland vond in 1970 voor het eerst plaats op Pinkstermaandag 18 mei. Als echte muziekliefhebber mag je dit festival niet missen! We noemden het ook al in onze datingtips van juni, maar dit is toch wel hét Pinksteruitje bij uitstek voor als je date van muziek houdt.

North Sea Regatta
Als jouw date van watersport houdt, dan is de North Sea Regatta in Scheveningen het perfecte evenement voor jullie. Geniet samen van prachtige zeilboten, spectaculaire zeilraces en drink een drankje in Sailors Bar. Ahoy!

Vurige Tongen
Gedichten en romantiek zijn bijna onlosmakelijk met elkaar verbonden. Kan jouw date een mooi gedicht wel waarderen? Neem hem of haar dan mee naar het Vurige Tongen poëziefestival in Ruigoord (Amsterdam) en laat je op dit literaire evenement verrassen door de kunsten van schrijvers en dichters.

Voetbaldate
Is je date een voetballiefhebber? Doe eens gek en verras hem of haar dan met kaartjes voor de oefenwedstrijd op 4 juni voor Nederland-Ivoorkust in De Kuip in Rotterdam!

Struinen op de Sunday Market
Bezoek de Sunday Market op het Westergasterrein in Amsterdam en struin samen langs de vele kraampjes en stands met funky producten, lekkere hapjes en live muziek. Een heerlijke date voor een ontspannen zondagmiddag!

 

Nog meer succesverhalen

Singles van Nederland hebben Pepper tot hun favoriete
datingsite bekroond. We hebben de Thuiswinkel Award gewonnen
omdat we
hoog scoren op o.a. prijs/kwaliteit verhouding en
persoonlijke klantenservice. Lees hieronder meer over
ervaringen met Pepper.

Bekijk direct de leukste singles

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+