Ticketmaster Gift Card bij je Full Membership!

Ticketmaster-gift-card-bij-Pepper-Full-Membership

 

— Deze actie is afgelopen. Deed jij mee aan deze actie? Je ontvangt 14 dagen na je aankoop de Gift Card. Heb je je profiel verwijderd binnen die tijd? Dan kunnen we niet de Gift Card naar jou sturen, maar je hebt er wel recht op. Stuur een mailtje naar support@pepper.nl met een bewijs van jouw Full Membership betaling —

Wil jij je date verrassen met een dagje festival, comedy-night of een optreden van zijn of haar favoriete artiest? Dat kan, want Pepper trakteert! Vanaf maandag 8 mei 2017 krijgt iedereen die een Full Membership van tenminste 3 maanden afsluit, een Ticketmaster Gift Card ter waarde van 20 euro cadeau. Zorg wel dat je er snel bij bent, want op is op!

Wat is de Ticketmaster Gift Card?
De Ticketmaster Gift Card is het ideale cadeau voor iedereen die van muziek, festivals, tentoonstellingen, optredens en andere (live) evenementen houdt. Je kunt het tegoed op de Ticketmaster Gift Card eenvoudig inwisselen en besteden aan een evenement naar keuze op www.ticketmaster.nl. Je mag zelf kiezen waar je heen wilt!

Wat moet je doen?
Het is heel makkelijk. Als je nog geen Pepper profiel hebt, maak deze dan eerst aan. Schaf daarna een Full Membership van 3 maanden, 6 maanden of 1 jaar af via www.pepper.nl of via de Pepper app. Na 2 weken ontvang jij automatisch de Ticketmaster Gift Card code per mail. Zorg er dus voor dat je je mailnotificaties aan hebt staan! (Deze instellingen vind je in je profiel)

Voorwaarden
Wil je meedoen aan deze actie? Zorg dan dat je er snel bij bent, want de actie geldt alleen zolang de voorraad strekt. De Ticketmaster Gift Card is 12 maanden geldig, dus tot mei 2018. Genoeg tijd om een leuk event voor je date uit te zoeken dus. Wil je meer weten over deze actie? Check hier de voorwaarden. Deze actie geldt niet voor pepper.be.

Inspiratie voor events?
We zullen tijdens deze actieperiode veel datetips delen via onze Facebook-pagina. Like ons op Facebook om op te hoogte te blijven!

 

Nog meer succesverhalen

Singles van Nederland hebben Pepper tot hun favoriete
datingsite bekroond. We hebben de Thuiswinkel Award gewonnen
omdat we
hoog scoren op o.a. prijs/kwaliteit verhouding en
persoonlijke klantenservice. Lees hieronder meer over
ervaringen met Pepper.

Bekijk direct de leukste singles

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+