Pepper beste datingsite 2017

Yay, we hebben gewonnen! En dat betekent dat wij ons de beste datingsite van 2017 mogen noemen! Onze leden hebben gestemd op Pepper, en hierdoor zijn wij bekroond met de Publieksprijs van de Shopping Awards in de categorie dating.

Onze Pepper leden hebben onder andere positieve cijfers gegeven aan onze prijs/kwaliteit verhouding en aan onze persoonlijke klantenservice. Deze cijfers worden later bekendgemaakt.

Dit is de tweede keer dat wij de Award voor in de categorie Beste Datingsite in ontvangst mochten nemen. In 2015, toen de award verkiezing nog de Thuiswinkel Awards heette, heeft Pepper de prijs ook gewonnen. We zijn natuurlijk super blij en trots en dat wij deze prijs hebben gewonnen, en dat onze Pepper leden Pepper weten te waarderen.

Shopping Awards beste datingsite van 2017: PepperHet onafhankelijk online consumentenonderzoek werd in opdracht van Stichting Shopping Awards uitgevoerd door KiyOh. De Stichting beoogt met de uitreiking van de Shopping Awards een positieve bijdrage te leveren aan e-commerce.

Nog meer succesverhalen

Singles van Nederland hebben Pepper tot hun favoriete
datingsite bekroond. We hebben de Thuiswinkel Award gewonnen
omdat we
hoog scoren op o.a. prijs/kwaliteit verhouding en
persoonlijke klantenservice. Lees hieronder meer over
ervaringen met Pepper.

Bekijk direct de leukste singles

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+