Daten in maart

Het is maart en de lente komt eraan! De dagen worden langer en de zon komt voorzichtig tevoorschijn. Ga je binnenkort op date? Wij hebben de leukste datingtips voor maart op een rijtje gezet!

Amsterdam Coffee Festival
Coffee lovers opgelet! Van 10 tot en met 12 maart 2017 kun je je date meenemen naar het Amsterdam Coffee Festival in de Westergasfabriek. Wist je dat koffiedrinken de ideale activiteit is voor een eerste date? Geniet samen van livemuziek, proef verschillende koffiesoorten en laat je inspireren door de beste barista’s! Wel even van te voren kaartjes kopen.

Restaurant week
Wil je je date meenemen voor een luxe diner bij een sterrenrestaurant? Tijdens de Nationale Restaurant week vanaf 28 maart 2017 kun je genieten van culinaire hoogstandjes voor speciale prijzen. Er doen ook een aantal restaurants mee met een Michelin ster, dus zorg dat je er snel bij bent. Reserveren kan vanaf 16 maart 2017.

Keukenhof
Denk je aan de lente, dan denk je aan bloemen. En denk je aan bloemen, dan denk je natuurlijk aan de Keukenhof! Verras je date met een fleurig uitje en neem hem of haar mee voor een wandeling langs de allermooiste bloemen met als speciale thema Dutch Design. Er zijn meer dan 7 miljoen bloemen en wel 800 verschillende tulpensoorten! Vanaf 23 maart 2017 kun je er terecht.

Roze Filmdagen
Van 9 tot en met 19 maart 2017 vindt de 20e editie van de Roze Filmdagen plaats op het Westergasterrein in Amsterdam. Het LGBTQ Filmfestival viert deze speciale editie met een extra gevarieerd programma. Zijn jij en je match echte filmhuis filmliefhebbers? Dan is dit de ideale date voor jullie!

Geitenboerderij
Bij de lente denk je niet alleen aan bloemen, maar ook aan jonge lammetjes en geitjes! Is jouw date een echte dierenliefhebber? Bij verschillende schaapskooien en boerderijen kun je in het voorjaar terecht om jonge lammetjes te aaien of de fles te geven. Neem je date bijvoorbeeld mee naar Geitenboerderij Ridammerhoeve in het Amsterdamse bos. Je kunt hier zelfs terecht voor een yogales tussen de geitjes. Laat de lente maar komen!

Nog meer succesverhalen

Singles van Nederland hebben Pepper tot hun favoriete
datingsite bekroond. We hebben de Thuiswinkel Award gewonnen
omdat we
hoog scoren op o.a. prijs/kwaliteit verhouding en
persoonlijke klantenservice. Lees hieronder meer over
ervaringen met Pepper.

Bekijk direct de leukste singles

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+