8 x de leukste Valentijnsdates

Over een paar dagen is het alweer Valentijnsdag! Heb jij een Valentijnsdate met die ene leuke match en kan je nog wel wat date ideeën gebruiken? Pepper zet de leukste Valentijndates voor je op een rijtje:
1. De klassieker: diner bij kaarslicht
De ultieme Valentijnsdate is toch wel het diner bij kaarslicht. Bedenk wat het lievelingsgerecht van jouw match is, trek je keukenschort uit de kast en verras je date met een heerlijk diner voor twee. De tafel mooi dekken, kaarsjes erbij en jullie romantische avond is helemaal compleet. Tip: leg een lief Valentijnskaartje op de gedekte tafel 🙂

2. Dinnerdate in een restaurant
Ben je niet zo’n keukenprins(es) en schiet je in de stress als je een driegangendiner voor je date moet gaan bereiden? Geen probleem! Speel op safe en laat de kookkunsten over aan de professionals. Neem je match mee voor een romantische dinerdate in een restaurant. Veel restaurants hebben speciale acties op Valentijnsdag waardoor je extra wordt verwend. Portugees restaurant Girassol in Amsterdam heeft bijvoorbeeld een speciaal driegangenmenu met als thema de liefde.

3. Bioscoopje pakken
De bioscoopdate is toch eigenlijk ook wel een klassieker! Rondom Valentijnsdag zijn er vaak een heleboel films in de bioscoop te zien, van romantische films tot thrillers. Keuze genoeg. Tip: ga voor een bioscoop waar ze loveseats hebben zodat je lekker dicht tegen je date aan kunt kruipen.

4. Movienight
Je hoeft natuurlijk niet per se naar de bios voor een romantische movienight.  Je kunt je date namelijk ook verrassen met een filmavond bij jou thuis! Popcorn, kaarsjes (die horen echt bij Valentijnsdag) wijntje of biertje erbij en jouw thuisbioscoop is klaar. Op Valentijnsdag komen er vaak romantische films op tv, een ook bij de verschillende On Demand aanbieders wordt het filmaanbod op V-day afgestemd. Tip: laat je date kiezen welke film jullie gaan kijken.

5. Chocolove
Als je aan Valentijnsdag denkt, denk je misschien ook wel aan chocolade. Je kunt je date natuurlijk verrassen met een doosje lekkere bonbons. Maar het wordt nog leuker als jullie deze bonbons samen maken. Neem je date bijvoorbeeld mee voor een workshop bonbons maken bij het Grachten Atelier in Utrecht. Na afloop krijgen jullie je zelfgemaakt bonbons mee naar huis en kunnen jullie ze samen opeten.

6. Valentijnscruise
Is jouw date gek op varen? Verras hem of haar dan met een boottochtje en ga op Valentijnscruise. Er worden speciale cruises georganiseerd op verschillende plaatsen in Nederland. Bij rederij Stiphout in Maastricht kun je bijvoorbeeld genieten van een boottocht over de Maas met een heerlijk driegangendiner. Op en top romantisch!

7. Comedycafé
Een veel gehoorde eigenschap in de zoektocht naar de perfecte match is dat hij of zij ‘een goed gevoel voor humor’ moet hebben. Neem je date dus mee voor een een avondje lachen bij de het Comedy CafĂ© in Amsterdam. Op Valentijnsdag organiseren ze een speciale Valentijnshow. De perfecte gelegenheid om samen eens lekker te lachen!

8. In de wolken
Is jouw date niet bang aangelegd en houdt hij of zij wel van een beetje avontuur? Verras hem of haar dan met een luchtballonvaart voor twee personen. Samen zweven jullie hoog in de wolken… Sommige luchtballonvaartmaatschappijen bieden speciale Valentijnsdag arrangementen aan. Durf jij het aan? Wel even van te voren checken of je date geen hoogtevrees heeft.

Nog meer succesverhalen

Singles van Nederland hebben Pepper tot hun favoriete
datingsite bekroond. We hebben de Thuiswinkel Award gewonnen
omdat we
hoog scoren op o.a. prijs/kwaliteit verhouding en
persoonlijke klantenservice. Lees hieronder meer over
ervaringen met Pepper.

Bekijk direct de leukste singles

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+