24 uur gratis Full Membership op Valentijnsdag

Vandaag is het Valentijnsdag! Om de liefde te vieren, geven we iedereen die op Valentijnsdag een Pepper profiel aanmaakt, 24 uur lang gratis Full Membership! Goed nieuws, want zo heb je nóg meer kans om jouw grote liefde te vinden.


Gratis Full Membership
Misschien ga je vanavond wel op Valentijnsdate, maar het kan natuurlijk ook dat jij je perfecte match nog niet bent tegengekomen. Om je een handje te helpen in je zoektocht naar de grote liefde, geven we iedereen die op Valentijnsdag een Pepper profiel aanmaakt, een hele dag gratis Full Membership.

Dat betekent dat je 24 uur toegang hebt tot alle Full Member functionaliteiten. Met een gratis profiel kun je je matches bekijken, likes uitdelen en likes ontvangen. Maar met een Full Membership kun je ook berichten sturen, berichten lezen en de chatfunctie gebruiken. Op Valentijnsdag krijg je deze extra functionaliteiten voor één dag cadeau. Want wat is er nou leuker dan op Valentijnsdag een berichtje te sturen naar die ene leuke match?

Wat moet je doen?
Het enige dat je hoeft te doen, is op Valentijnsdag een Pepper profiel aan te maken. Wij zorgen ervoor dat jouw gratis 24 uur Full Membership wordt geactiveerd zodra je profiel door ons is goedgekeurd!

Wil je meer weten over deze actie? Check hier de voorwaarden.

 

Nog meer succesverhalen

Singles van Nederland hebben Pepper tot hun favoriete
datingsite bekroond. We hebben de Thuiswinkel Award gewonnen
omdat we
hoog scoren op o.a. prijs/kwaliteit verhouding en
persoonlijke klantenservice. Lees hieronder meer over
ervaringen met Pepper.

Bekijk direct de leukste singles

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+