Prachtig Pepper profiel

Soms komen we zo een leuk Pepper profiel tegen, dat we het graag even willen uitlichten. Deze keer is dat het profiel van Patrick!

prachtig-pepper-profiel-patrick

Als we Patrick zouden moeten beschrijven in drie woorden, dan denken wij meteen aan avontuurlijk, sportief, en gezellig. Hij is gek op zijn off road motor, waarmee hij graag op pad gaat om even lekker te ontspannen.

Maar het hoeft niet altijd de motor te zijn, want Patrick gaat er ook vaak op uit met zijn racefiets om eens lekker door de bossen te crossen. En daarnaast houdt hij ook nog van wintersport. Heerlijk!

In het dagelijks leven is Patrick docent. Als hij even niet voor de klas staat of door bossen crost, vindt hij het leuk om lekker met vrienden te borrelen of een hapje te eten. Hij is gek op gezelligheid en bezoekt ook regelmatig een festival. Klinkt als de perfecte man! Wil je hem ontmoeten? Je vindt Patrick op Pepper 🙂

Nog meer succesverhalen

Singles van Nederland hebben Pepper tot hun favoriete
datingsite bekroond. We hebben de Thuiswinkel Award gewonnen
omdat we
hoog scoren op o.a. prijs/kwaliteit verhouding en
persoonlijke klantenservice. Lees hieronder meer over
ervaringen met Pepper.

Bekijk direct de leukste singles

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+