5 x goede voornemens voor singles

Het is alweer 2017! Heb jij voor jezelf al een paar goede voornemens bedacht? De start van het nieuwe jaar is de perfecte gelegenheid om ermee te beginnen. Meer sporten, gezonder eten, minder laat naar bed gaan, en wat dacht je van het vinden van je grote liefde? Met deze tips wordt 2017 het jaar waarin jij jouw perfecte match gaat vinden 🙂
datingsite-pepper-goede-date-voornemens-foto-unsplash-christopher-sardegna

1. Start met online daten
Heb jij nog geen Pepper profiel? Dan is januari de perfecte maand om een profiel aan te maken. In deze maand zijn namelijk heel veel mensen op zoek naar een (nieuwe) relatie, dus grote kans dat jouw perfecte match er ook tussen zit. Online daten is dé manier om je grote liefde tegen te komen.

2. Geef je profiel een make-over
Heb jij al een Pepper profiel? Geef je profiel dan eens een frisse nieuwjaars make-over. Laat je profiel extra opvallen door bijvoorbeeld een leuke nieuwe foto van jezelf te plaatsen, of één van de interview vragen te beantwoorden. Nieuw jaar, nieuwe foto’s!

3. Durf de eerste stap te nemen
Zie je een leuke match voorbijkomen? Twijfel dan niet en stuur je match meteen een like! Durf initiatief te nemen en laat je match weten dat je hem of haar leuk vindt. Zo wordt het voor je match ook makkelijker om iets terug te sturen.

4. Geef je matches een kans
Soms weet je meteen of je een match wel of niet leuk vindt. Maar soms is het goed om het profiel van je match wat nader te bekijken, en niet meteen op Niet meer tonen te klikken. Misschien is er op het eerste gezicht geen match, maar kom je er na een chatgesprek achter dat jullie wel allebei een geweldig gevoel voor humor hebben en fan zijn van Game of Thrones.

5. Ga op date
Heb je een leuke match gevonden? Wacht dan niet te lang, en ga gewoon eens op date! Alleen dan kom je erachter of ‘de klik’ er in het echt ook is 🙂

Nog meer succesverhalen

Singles van Nederland hebben Pepper tot hun favoriete
datingsite bekroond. We hebben de Thuiswinkel Award gewonnen
omdat we
hoog scoren op o.a. prijs/kwaliteit verhouding en
persoonlijke klantenservice. Lees hieronder meer over
ervaringen met Pepper.

Bekijk direct de leukste singles

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+