Nieuw! Chatten vanaf profiel

Als je een leuke match op Pepper voorbij ziet komen, wil je natuurlijk maar één ding: contact maken! Je kunt je match een persoonlijk bericht sturen via de Pepper inbox, maar je kunt ook een chatbericht sturen via de chatlijst. En om het contact nog makkelijker te maken, heeft Pepper iets nieuws bedacht.

Chatten vanaf profiel
Je kunt vanaf nu namelijk direct een chatgesprek starten vanaf het profiel van je match. Als jouw match een Full Membership heeft en op dat moment online is, verschijnt er op zijn of haar profiel namelijk een blauwe chatbutton. Ideaal! Door op de chatbutton te klikken, open je het chatvenster. Zo kan je direct een chatgesprek starten.

Online status op profiel
Maar dat is niet het enige nieuwtje. Je kan nu namelijk ook op het profiel van je match zien of hij of zij online is. Is je Pepper match online? Dan verschijnt er een groen bolletje rechtsboven in zijn profiel. Deze online status laat zien wie van je matches op dat moment ingelogd is op Pepper. Heel fijn!

Tijdelijk onzichtbaar in contactlijst
Verder hebben we nog iets nieuws voor leden met een Full Membership. Vanaf nu kan je er namelijk voor kiezen om vier uur lang niet zichtbaar te zijn in de contactlijst als je inlogt. Dit kan je doen door rechtsboven in je profiel op de drie horizontale streepjes te klikken, en te kiezen voor ‘Word onzichtbaar in chat (4 uur)’.

Dus wil je even op je gemak je berichten lezen zonder dat je meteen een nieuw chatbericht krijgt omdat je matches zien dat je online bent? Dat kan! Als je jezelf op ‘invisible’ zet, verdwijnt de chatbutton ook tijdelijk van je profiel. Je kan zelf wel een chatgesprek starten. Wil je weer zichtbaar zijn? Dan kan je deze functie makkelijk weer uitschakelen. Je klikt weer op de drie streepjes rechtsboven in je profiel, en klikt op ‘Weer zichtbaar in chat’.

Ook in de app?
Op dit moment zijn deze nieuwe functies alleen beschikbaar via de website. Maar we hebben goed nieuws, want binnenkort zullen de functies ook aan de Android en iOS app worden toegevoegd.

Nog meer succesverhalen

Singles van Nederland hebben Pepper tot hun favoriete
datingsite bekroond. We hebben de Thuiswinkel Award gewonnen
omdat we
hoog scoren op o.a. prijs/kwaliteit verhouding en
persoonlijke klantenservice. Lees hieronder meer over
ervaringen met Pepper.

Bekijk direct de leukste singles

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+