Daten in december

Ga jij binnenkort op date? Goed nieuws, want december is de perfecte maand om te daten! Heb je inspiratie nodig? Pepper zet de leukste decemberdates voor je op een rijtje.
datingsite-pepper-daten-in-december

Amsterdam Light Festival
Tijdens het Amsterdam Light Festival worden de straten en grachten van Amsterdam prachtig verlicht. Neem je date mee voor romantische stadswandeling by night en geniet samen van de betoverende lichten en lichtinstallaties van internationale kunstenaars. Dit jaar kun je het festival bezoeken van 1 december 2016 tot en met 22 januari 2017.

Ondergrondse kerstmarkt
De ultieme decemberdate is toch wel het bezoeken van een echte kerstmarkt! Verras je date en neem hem of haar mee voor een middagje kerstshoppen op één van de vele kerstmarkten in het land. Woon je in de buurt van het zuiden? Bezoek dan de kerstmarkt in de Gemeentegrot in Valkenburg, onderaan de bekende Cauberg. Dit is de oudste, grootste en meest bezochte ondergrondse kerstmarkt van Europa. Samen struinen langs alle kerstkraampjes, glaasje Glühwein erbij, wat wil je nog meer?

Christmas Village On Ice
Woon je niet in de buurt van het zuiden? Geen probleem! Ook in onze hoofstad kun je terecht voor gezellige kerstmarkten. Neem je date bijvoorbeeld mee naar Christmas Village On Ice op het Musemplein Amsterdam. Van 17 tot en met 30 december 2016 is het Museumplein omgetoverd tot magisch kerstdorp en kunnen jij en je date er terecht voor kerstmarkten, lekker eten, live entertainment en…schaatsen! Durf jij je match mee te nemen voor een schaatstochtje? Na afloop kunnen jullie genieten van een heerlijke kop warme chocolademelk!

Winterpret in de Efteling
Is jouw date gek op pretparken? Neem hem of haar dan mee voor een ouderwets gezellig dagje naar de Efteling! In de winter wordt dit sprookjespark omgetoverd tot een magisch kerstpretpark. Samen in de bobslee, op en top romantisch!

IJsbeelden festival
Van zaterdag 10 december 2016 tot en met zondag 5 februari 2017 kunnen jij en je match terecht voor een ijskoude decemberdate op het IJsbeelden festival in Amsterdam. Geniet samen van de mooiste ijskunstwerken- en beelden die de beste ijskunstenaars uit maar liefst 250.000 kilo ijs hebben gemaakt! Een bijzondere date!

Nog meer succesverhalen

Singles van Nederland hebben Pepper tot hun favoriete
datingsite bekroond. We hebben de Thuiswinkel Award gewonnen
omdat we
hoog scoren op o.a. prijs/kwaliteit verhouding en
persoonlijke klantenservice. Lees hieronder meer over
ervaringen met Pepper.

Bekijk direct de leukste singles

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+