10 voordelen van online daten bij Pepper

Online daten is leuk! Heb jij al een Pepper profiel aangemaakt? Of ben je nog aan het twijfelen of je online wil gaan daten? Online daten bij Pepper heeft een heleboel voordelen. We hebben ze voor je op een rijtje gezet: datingsite-pepper-10-redenen-om-te-starten-met-online-daten-bij-pepper1. Je kunt matches bekijken vanaf je bank
Soms heb je gewoon even geen zin om naar de kroeg te gaan en te kijken of jouw potentiële match daar misschien rondloopt. Na een lange dag werken plof je lekker op de bank en ontvang je van Pepper je nieuwe matches. Je hoeft dus alleen nog maar even in te loggen op je profiel en te kijken welke matches we voor jou hebben gevonden. Lekker makkelijk!

2. Je hebt een breder zoekveld
Heb jij in je directe omgeving je prins(es) op het witte paard niet gevonden? Met online daten verbreed je je zoekveld tot buiten jouw vertrouwde (woon)omgeving). Met de zoekfunctie op je Pepper profiel kun je zelf bepalen tot welke afstand je een match zoekt. Wie weet woont jouw perfecte match wel aan de andere kant van het land? Je komt er alleen maar achter wanneer je een profiel aanmaakt 😉

3. Je leert nieuwe mensen kennen
Door online te gaan daten, leer je in één keer een heleboel nieuwe mensen kennen die je anders misschien nooit had ontmoet. En mocht je jouw perfecte match online niet tegenkomen, dan kan je er eventueel nog wel een leuke vriendschap aan over. Een win-win situatie dus.

4. Je weet dat je matches ook op zoek zijn naar een serieuze relatie
Het voordeel van online daten via Pepper, is dat Pepper een betrouwbare datingsite is voor singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Al onze profielen worden handmatig gekeurd. Dus in tegenstelling tot in kroeg, hoef je niet eerst uit te zoeken of jouw potentiële match wel echt op zoek is naar een relatie. Dat scheelt meteen weer een hoop gedoe!

5. Je kan filteren op jouw voorkeuren
Stel je voor dat je een café in loopt en roept: ‘Hoi, ik zoek een man die niet rookt, tussen de 30 en 35 jaar, zonder kinderen en met kinderwens’. Dat zou best raar zijn! Maar in de wereld van online daten is dit juist heel normaal. Je kan op je profiel precies aangeven wat jouw voorkeuren zijn, en wij zoeken passende matches voor je uit. Je kan dus precies filteren op jouw voorkeuren.

6. Je legt makkelijk contact
Zie je een leuke match voorbijkomen? Dan is het super makkelijk om contact te leggen. Je hoeft geen ingewikkelde openingszinnen te gebruiken of indruk te maken met je dansmoves, maar stuurt gewoon een simpele like. Het leuke aan een Pepper profiel is dat je direct ziet wat iemands interesses zijn. Je kunt dus ook een reactie plaatsen of een afbeelding of een berichtje sturen. Laagdrempelig en makkelijk!

7. Jij bepaalt het tempo
Als je een leuke match gevonden, kan je in je eigen tempo bepalen of deze match geschikt voor je is. Wil je direct een berichtje sturen, of wil je nog even wachten en erover nadenken? Wil je op date gaan, of toch liever niet? Jij bepaalt je eigen date tempo. Houd daarbij wel rekening met je match.

8. Je kunt contact leggen met meerdere mensen tegelijk
Een ander voordeel is dat je contact kunt leggen met meerdere matches tegelijkertijd. Je hoeft dus niet op ‘één paard te wedden’, en kunt rustig eens kijken wie je beter zou willen leren kennen. Mocht er iets serieus ontstaan, dan laat je dat je andere matches natuurlijk even weten.

9. Je bent flexibel
Online daten kun je overal doen: thuis achter je laptop, of onderweg via de Pepper app op je mobiel. In de trein, op vakantie of in je lunchpauze, je bent super flexibel!

10. Je kunt de liefde van je leven vinden!
Tot slot de belangrijkste reden om te starten met online daten. Je kunt er de liefde van je leven mee vinden! Er zijn al talloze stelletjes die elkaar via Pepper hebben gevonden, dus waarom zou het jou niet lukken?
Ben je al overtuigd?

Nog meer succesverhalen

Singles van Nederland hebben Pepper tot hun favoriete
datingsite bekroond. We hebben de Thuiswinkel Award gewonnen
omdat we
hoog scoren op o.a. prijs/kwaliteit verhouding en
persoonlijke klantenservice. Lees hieronder meer over
ervaringen met Pepper.

Bekijk direct de leukste singles

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+