Profiel updaten

Bij Pepper vinden we het belangrijk dat je jezelf kunt laten zien zoals je echt bent. Daarom kun je op je Pepper profiel zoveel foto’s zetten als jij maar wilt. Het is niet alleen leuk om af en toe een nieuwe foto op je profiel te zetten, maar het kan ook nog eens heel handig zijn! Pepper legt uit waarom het goed is om je profiel regelmatig te updaten.
datingsite-pepper-profiel-updaten

Updaten = opvallen
Wanneer jij een nieuwe foto van jezelf of bijvoorbeeld van je hobby toevoegt, dan zien jouw matches dit ook! Zij zien jouw profiel update namelijk op hun Pepper Homepage verschijnen. Door je profiel regelmatig te updaten, kan je jezelf dus extra laten opvallen bij je matches en maak je ze nieuwsgierig naar je profiel. Meer profielbezichtigingen dus!

Updaten = actief
Als jij regelmatig een nieuwe afbeelding aan je profiel toevoegt, zien jouw matches dat jij een hele actieve Pepper gebruiker bent. En dat is natuurlijk een goed teken! Hoe actiever je bent, hoe groter de kans dat je een berichtje of like krijgt.

Updaten = recent
Door recente foto’s van jezelf aan je profiel toe te voegen, kun je je matches laten zien hoe je er op dat moment uitziet. Heb jij een foto op je profiel staan waarop je aan het strand in de zon ligt? Prima, maar voeg bijvoorbeeld ook een leuke herfstfoto van jezelf toe van die boswandeling van afgelopen weekend. Zo zien je matches altijd een recente foto van jou!

Updaten = reactie of like
De beste reden om je profiel regelmatig te updaten, is misschien wel dat je je matches er nieuwsgierig mee maakt en reacties ‘uitlokt’. Door regelmatig een nieuwe foto toe te voegen, geef je je matches aanleiding om hierop te reageren of je nieuwe foto te liken. Maak het contact dus laagdrempelig en voeg die foto van je heerlijke zelfgebakken taart vandaag nog aan je Pepper profiel toe 🙂

Nog meer succesverhalen

Singles van Nederland hebben Pepper tot hun favoriete
datingsite bekroond. We hebben de Thuiswinkel Award gewonnen
omdat we
hoog scoren op o.a. prijs/kwaliteit verhouding en
persoonlijke klantenservice. Lees hieronder meer over
ervaringen met Pepper.

Bekijk direct de leukste singles

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+