Filmrol voor Pepper in Soof 2

Leuk nieuws, Pepper heeft een filmrol te pakken! In de film Soof 2, het vervolg op de succesvolle film Soof (2013), zien we hoe hoofdrolspeelster Soof (Lies Visschedijk) en haar man Kasper (Fedja van Huet) na een flinke dosis relatietherapie besluiten uit elkaar te gaan.


pepper-bij-soof2

Na deze break up staat het leven Soof op zijn kop, maar Soof laat zich niet zomaar kennen. Aangemoedigd door haar moeder ontdekt ze het online daten, en maakt ze een profiel aan op ….Pepper! Zal Soof de liefde weer vinden?

Pepper bij Ladies Night Cinemec Ede
Omdat Pepper super trots is op deze filmrol, staan we op 30 november 2016 met een heuse Pepper kraam op de Ladies Night van Soof 2 in Cinemec in Ede!

Het Pepper team staat voor je klaar om al je vragen over online daten te beantwoorden. Natuurlijk kun je bij ons ook meteen een Pepper profiel aanmaken! En omdat we wat te vieren hebben, hebben we ook een aantal leuke acties 🙂

3 dagen gratis Full Membership
Iedereen die op 30 november 2016 bij de Ladies Night van Soof 2 is geweest (ongeacht welke bioscoop) en dit kan aantonen krijgt van ons 3 dagen gratis Full Membership op Pepper!

Wat moet je doen?
Het enige dat je hiervoor hoeft te doen, is een Pepper profiel aan te maken, ons een e-mail sturen naar support@pepper.nl met daarin een kopie van je bioscoopkaartje onder vermelding van ‘3 dagen gratis’. De actie is geldig van woensdag 30 november 2016 tot en met vrijdag 9 december 2016.

3 dagen gratis bij Cinemec 
Heb jij een kaartje voor de Ladies Night van Soof 2 bij Cinemec in Ede? Loop dan langs onze Pepper kraam om jouw 3 dagen gratis Full Membership te ontvangen!

Tot dan!

Lees hier meer over de actievoorwaarden

Nog meer succesverhalen

Singles van Nederland hebben Pepper tot hun favoriete
datingsite bekroond. We hebben de Thuiswinkel Award gewonnen
omdat we
hoog scoren op o.a. prijs/kwaliteit verhouding en
persoonlijke klantenservice. Lees hieronder meer over
ervaringen met Pepper.

Bekijk direct de leukste singles

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+