Liefde is: samen series kijken -

Liefde is: samen series kijken

Op zo een stormachtige dag als vandaag is er niets lekkerder dan jezelf lekker op de bank te installeren en met een kop thee naar je favoriete serie te kijken. Welke serie zet jij aan? Game of Thrones? How I Met Your Mother? Denk er maar even goed over na, want jouw serievoorkeur heeft namelijk meer invloed of je liefdesleven dan je denkt.
datingsite-pepper-samen-series-kijken-foto-unsplash-sven-scheuermeier

In een Amerikaans onderzoek, dat gepubliceerd werd door The Wrap en door Propellor Insight en Xfinity werd uitgevoerd, werden 1935 Amerikanen tussen de 25 en 49 jaar ondervraagd over hun date gedrag en tv-series. Het onderzoek leidde tot een aantal interessante bevindingen.

Afknapper
Zo blijkt dat 28% van de ondervraagden niet met iemand op date zou willen op basis van zijn of haar serievoorkeuren. Dus misschien is die afbeelding van The Hills op je Pepper profiel toch niet zo een goed plan. Het zou zo maar eens kunnen dat je date hierop afknapt…

Sterkere band
Maar er is gelukkig ook nog goed nieuws. Samen series kijken schept namelijk een band! Het onderzoek laat zien dat 66%  van de mensen die een relatie heeft, vindt dat hun relatie sterker is geworden door samen series te kijken.

Inside jokes
Samen uren naast elkaar op de bank doorbrengen en series kijken is dus niet alleen maar gezellig, maar je bent relatietechnisch gezien ook nog eens heel goed bezig. Misschien komt dit ook wel door de inside jokes die jullie elkaar kunnen vertellen. 74% geeft aan samen inside jokes over ‘hun’ serie te maken.

Nog meer succesverhalen

Singles van Nederland hebben Pepper tot hun favoriete
datingsite bekroond. We hebben de Thuiswinkel Award gewonnen
omdat we
hoog scoren op o.a. prijs/kwaliteit verhouding en
persoonlijke klantenservice. Lees hieronder meer over
ervaringen met Pepper.

Bekijk direct de leukste singles

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+