Samen series kijken is goed voor je relatie

Op een stormachtige herfstdag is er niets lekkerders dan lekker op de bank te kruipen en je favoriete serie te kijken. Welke serie kijk jij het liefst? Game of Thrones? Modern Family? Fargo? Denk er maar even goed over na, want jouw serievoorkeur heeft namelijk meer invloed op je liefdesleven dan je denkt. En wist je dat samen series kijken heel goed is voor de band tussen jouw en je date?
datingsite-pepper-samen-series-kijken-foto-unsplash-sven-scheuermeier

In een Amerikaans onderzoek, dat gepubliceerd werd door The Wrap en door Propellor Insight en Xfinity werd uitgevoerd, werden 1935 Amerikanen tussen de 25 en 49 jaar ondervraagd over hun date gedrag en tv-series. Het onderzoek leidde tot een aantal interessante bevindingen.

Afknapper
Zo blijkt dat 28% van de ondervraagden niet met iemand op date zou willen op basis van zijn of haar serievoorkeuren. Dus misschien is die afbeelding van The Hills op je Pepper profiel toch niet zo een goed plan. Het zou zo maar eens kunnen dat je date hierop afknapt…Maar stel dat jullie allebei een afbeelding van Game of Thrones op jullie profiel hebben staan, dan zorgt dat voor een instant connectie! En daarnaast is het natuurlijk een fijn aanknopingspunt voor een gesprekje met die leuke match.

Sterkere band
En er is nog meer goed nieuws: 66%  van de ondervraagden die op dat moment in een relatie zaten, gaven aan dat hun relatie sterker is geworden door samen naar een serie te kijken. Aarzel dus niet te lang en nodig die ene leuke match uit voor een serieavondje, want samen series kijken versterkt jullie band.

Inside jokes
Eén van de redenen waarom jullie band versterkt wordt door samen series te kijken, is door de inside jokes die jullie samen kunnen maken. In het onderzoek geeft 74% van de ondervraagden aan regelmatig insides jokes met elkaar te maken over hun serie. Winter is coming, dus kruip lekker tegen elkaar aan en ga lekker een avondje bingewatchen samen met je date!

Nog meer succesverhalen

Singles van Nederland hebben Pepper tot hun favoriete
datingsite bekroond. We hebben de Thuiswinkel Award gewonnen
omdat we
hoog scoren op o.a. prijs/kwaliteit verhouding en
persoonlijke klantenservice. Lees hieronder meer over
ervaringen met Pepper.

Bekijk direct de leukste singles

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+