Sprookjes bestaan: een ode aan de liefde

Wat een heerlijk romantisch succesverhaal! Ilse en Hans leerden elkaar via Pepper kennen, en dat gebeurde eigenlijk heel toevallig. Benieuwd hoe hun eerste contact verliep? Ze delen hun prachtige succesverhaal met ons:

Datingsite-Pepper-Succesverhaal-Ilse-en-Hans.

Hans: “We hebben eindelijk de tijd gevonden om ons succesverhaal met jullie te delen, en dat zegt eigenlijk al alles ?.

Ik zal beginnen met kort een stukje over mijzelf. Ongeveer drie jaar geleden ben ik gescheiden. Dat ging in goede harmonie, maar wel op mijn initiatief.

Ik heb me toen sterk voorgenomen om niet een nieuwe relatie te beginnen zoals ik de oude ben geëindigd. Kortom: ik vond dat ik eerst aan mezelf moest gaan werken (lees: mezelf weer terugvinden). Dat heb ik gedaan met veel hulp van vrienden en familie.

Toen ik op een bepaald punt toe was om weer te gaan daten, heb ik mezelf aangemeld bij Pepper. Dit was niet zomaar een keuze. Ik vond de manier van in contact komen met andere mensen via Pepper, gewoon goed bij mij passen.”

Ilse: “Mijn scheiding en die van Hans waren ongeveer in dezelfde periode. Ik zal me ook even voorstellen. Mijn naam is Ilse, gelukkig geldt voor mij hetzelfde. Mijn scheiding liep in goede harmonie.”

In de drie jaar dat ik single ben geweest, is het voor mij vooral heel belangrijk geweest om mijn draai te vinden met de kinderen. Dat heeft ons alle drie de nodige levenslessen opgeleverd.

Ik heb een week of twee een andere datingsite geprobeerd. Dit was geen positieve ervaring. Ruim een jaar later kwam voor mij het moment dat ik het nog wel een keer wilde proberen. Ik heb op verschillende datingsites gekeken en kwam toen bij Pepper uit.”

Ilse en Hans: “Toen we vervolgens in contact kwamen met elkaar, en dat ontstond nogal toevallig, duurde het toch nog wel enkele weken voordat we elkaar zouden ontmoeten. We hadden eerst contact via de site door te reageren op de Interview vragen op elkaars profiel. Daarna zijn we over gegaan op de app.

Dit werd leuker en regelmatiger met ook al wat diepte erin. De nieuwsgierigheid werd groter en toen hebben we een date gepland. Beide nog niet met torenhoge verwachtingen.

Belangrijk was voor ons allebei om echt jezelf te kunnen zijn. Leuk, en met wellicht minder leuke kanten. What you see is what you get….Voor ons beide geldt ook dat, ondanks de verzekering van onze ex- partners dat wat wij zochten alleen in sprookjes bestaat, we er wel in zijn blijven geloven. En ook dat je met minder geen genoegen moet nemen!

Vanaf het begin is dat ook zo geweest tussen ons. We geven beide onze grenzen aan. Maar vinden elkaar op heel veel vlakken. Respect naar de ander, naar elkaar luisteren, maar we hebben vooral heel veel plezier met elkaar. Dat is wat de speerpunten zijn tussen ons. We genieten al een tijd samen. En zijn van plan dat vooral zo te houden!

Laat dit verhaal een stimulans zijn voor iedereen om in de liefde te blijven geloven want het bestaat!

Dit verhaal is geschreven op een terras in Lucca, Toscane op een vakantie waar we volop genieten van elkaar.”

Ilse en Hans

Nog meer succesverhalen

Singles van Nederland hebben Pepper tot hun favoriete
datingsite bekroond. We hebben de Thuiswinkel Award gewonnen
omdat we
hoog scoren op o.a. prijs/kwaliteit verhouding en
persoonlijke klantenservice. Lees hieronder meer over
ervaringen met Pepper.

Bekijk direct de leukste singles

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+