Tapas en tuben

Wat een mooi succesverhaal! Sharon en Martijn hebben elkaar 2 jaar geleden via Pepper gevonden en zijn samen dolgelukkig. Kortgeleden zijn ze zelfs getrouwd! Ben je ook zo benieuwd hoe hun eerste contact verliep? Ze delen hun romantische verhaal én hun prachtige trouwfoto’s met ons:

Datingsite Pepper Succesverhaal Sharon en Martijn

“Liefde voor het eerste gezicht: voor wie denkt dat je ware liefde niet op een datingsite kunt vinden; dat dachten wij ook…

In de laatste week van haar abonnement stuurde zij hem een berichtje, zijn profiel had ze gevonden via de zoekfunctie. Heel toevallig had hij in dezelfde periode een abonnement afgesloten en kwam haar berichtje als allereerste bij hem binnen. Ze spraken af om de eerstvolgende avond samen te chatten, dit liep vervolgens dagelijks uit tot in de late uurtjes. Zij kwamen erachter dat ze op dezelfde dag jarig zijn: de eerste overeenkomst tussen Sharon en Martijn was vastgesteld, waarna velen volgden.

Tubedaten
De eerste date was snel gepland: tuben! “De reden dat wij gingen tuben is omdat wij beiden iets wilden doen wat wij nog nooit hadden gedaan. Tevens gaf het tuben ook een gezamenlijke missie; overleven en onze verjaardag halen. Tuben, gevolgd door tapas eten maakte het voor ons een date om nooit te vergeten. Wij wisten beide niet dat het bestond, maar het was liefde voor het eerste gezicht! Vanaf de eerste gesprekken met elkaar wisten wij beide dat het goed zat tussen ons. De eerste ontmoeting bevestigde dit gevoel.”

Liefde is…samen een cupcake delen
“Al tijdens de eerste date was het duidelijk dat er een tweede date zou volgen. De keuze was snel gemaakt, namelijk haar favoriete Argentijnse restaurant. Een derde date was niet meer nodig, want zes dagen later. op onze verjaardag was zij het die een cupcake had gebakken en deze als ontbijtje wilde delen. “Liefde is… samen een cupcake delen”, werd onze eerste gezamenlijke Facebook post. Onze relatie was officieel en binnen 3 maanden gingen we van 2 huizen naar 1 huis. Helaas mocht haar hondje niet lang van het gezelschap van hem genieten. Na het plotselinge overlijden van haar hondje verwelkomden we enige tijd later een pup die vernoemd is naar onze ontmoetingsplek: Pepper!”

Ja, natuurlijk!Datingsite-Pepper-Succesverhaal-Sharon-en-Martijn
Binnen 8 maanden vroeg hij haar onverwacht ten huwelijk. Nadenken hoefde zij niet en zei direct Ja, Natuurlijk. “Nu, 2 jaar na haar eerste berichtje op Pepper, wonen we in de straat van haar favoriete Argentijnse restaurant en zijn wij inmiddels man en vrouw.”

Sommige vrienden moesten nog even wennen, maar zoals de inscriptie van onze trouwringen aangeeft: I call it magic….”

 

Nog meer succesverhalen

Singles van Nederland hebben Pepper tot hun favoriete
datingsite bekroond. We hebben de Thuiswinkel Award gewonnen
omdat we
hoog scoren op o.a. prijs/kwaliteit verhouding en
persoonlijke klantenservice. Lees hieronder meer over
ervaringen met Pepper.

Bekijk direct de leukste singles

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+