Falling in love – letterlijk

Op haar eerste date met Kevin arriveerde Irene fashionably late, maar Kevin wist eigenlijk toen al zeker dat ze wel zou komen. Het was het begin van een prachtig succesverhaal, dat Irene en Kevin graag met ons delen!

Datingsite-Pepper-Succesverhaal-Irene-en-Kevin.

Het eerste contact
Kevin: Op de dag dat ik me inschreef op Pepper kwam het profiel van Irene als een van de eersten naar voren. Na haar profiel te hebben gelezen heb ik haar een berichtje gestuurd en hoopte ik dat ze zou antwoorden. Gelukkig deed ze dat de dag erna al. Elke dag stuurden we elkaar één of meerdere berichtjes wat voor mij de reden was om na twee weken te vragen of Irene wat wilde gaan drinken.

De locatie
Omdat Irene in Almere woonde en ik in Gorinchem, stelde ik voor om naar Almere te komen. Irene wist een leuk restaurantje waar we op een zaterdag om 15.00 uur hadden afgesproken. Irene kwam uiteindelijk twintig minuten te laat binnen, maar ik wist eigenlijk zeker dat ze wel zou komen en bleef daarom wachten.

Het klikte zo goed dat we niet alleen wat hebben gedronken, maar ook zijn blijven eten waardoor de date uiteindelijk bijna zes uur duurde, terwijl we dit van te voren niet hadden gepland.


Leuke vent!

Irene: ik stond al een paar weken ingeschreven op Pepper maar zonder succes. Tot ik een berichtje van Kevin kreeg. Ik dacht: ‘leuke vent en veel overeenkomsten’. De berichtjes heen en weer waren echt heel leuk en ik kwam erachter dat we over veel dingen hetzelfde dachten. Over de vraag of we wat konden gaan drinken hoefde ik niet lang na te denken. Als het online al zo goed klikte zou het offline ook goed komen.

Parkeerpoblemen
Mooi op tijd ging ik die zaterdag van huis weg, maar ik had me niet bedacht dat het zaterdagmiddag behoorlijk druk kon zijn in de stad, toen al met mijn hoofd ergens anders?? De parkeergarage waar ik wilde parkeren stond helemaal vol, ik kon nergens mijn auto kwijt. Omdat we nog geen nummers hadden uitgewisseld kon ik Kevin niet laten weten dat ik er aan kwam. 20 minuten te laat (wat echt niks voor mij is, ik ben altijd veel te vroeg) kwam ik eindelijk het restaurantje binnen. Gelukkig was het voor Kevin geen reden om te vertrekken en hebben we een hele gezellige middag gehad.

De eerste zoenDatingsite-Pepper-Succesverhaal-Irene-en-Kevin
Irene/Kevin: Meerdere dates volgden voordat Irene bij Kevin thuis kwam. Na een leuke dag in Gorinchem kwam dan eindelijk de eerste zoen bij Kevin thuis. Tijdens de zoen viel Irene letterlijk voor Kevin; ze viel namelijk flauw, gelukkig recht in de armen van Kevin. Hoe romantisch!?

Na 2 maanden vonden we de afstand Gorinchem-Almere te ver worden en maakten we plannen om samen te gaan wonen. Anderhalve maand later trok Kevin definitief bij Irene in Almere in. Inmiddels heeft Kevin ook ander werk gevonden in de buurt van Almere, dus beginnen we samen aan een nieuw leven.

Soulmates
Al vanaf de eerste date hebben we beiden het gevoel dat we elkaar al heel lang kennen en zijn we echte soulmates. We zijn super gelukkig met elkaar en we gaan samen onze toekomst tegemoet.

Wie had gedacht dat je je grote liefde gewoon via internet zou leren kennen?

Nog meer succesverhalen

Singles van Nederland hebben Pepper tot hun favoriete
datingsite bekroond. We hebben de Thuiswinkel Award gewonnen
omdat we
hoog scoren op o.a. prijs/kwaliteit verhouding en
persoonlijke klantenservice. Lees hieronder meer over
ervaringen met Pepper.

Bekijk direct de leukste singles

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+