Van MSN naar een baby

Wie had dat verwacht, dat ik mijn vriend zou leren kennen via internet? Na een aantal relaties met “foute” mannen besloot Kelly om op een zaterdagavond onder genot van een glas wijn een profiel aan te maken op Pepper, samen met een vriendin. Gewoon voor de fun, en om een leuke avond te hebben. Lees hieronder hoe dat afgelopen is. p.s. Er is een baby in het spel 🙂
Kelly en Nick baby Pepper

Kelly vertelt: Zo kwam ik na een paar weken Nick zijn profiel tegen. Zijn foto sprak me erg aan, en zijn antwoorden op de vragen waren erg grappig. Hij wilde graag meedoen met whipe-out, net als ik, dus ik stelde voor om ons samen in te schrijven. Echter hoorde ik 2 weken niks van hem, totdat ik zijn bericht in mijn inbox zag verschijnen. Hij was nog student en had eerder geen geld voor een betaald profiel, vandaar zijn late reactie.

Vanaf dat moment zijn er heel wat berichten gestuurd. Hij vroeg op een gegeven moment naar mijn msn (dat moest ik dan wel weer even opnieuw installeren, want dat was lang geleden..). Net als 2 pubers chatten we tot 4.00 uur ‘s nachts over van alles en nog wat. Na msn kwam natuurlijk het uitwisselen van telefoonnummers. Het contact werd alleen maar meer en toen kwam de grote vraag: zullen we afspreken? Iets wat ik doodeng vond maar ik wilde wel weten of dit echt was of niet.

Nadat we afgesproken hadden, had ik een vriendin ingelicht (je hoort tegenwoordig zoveel, dus ik wilde mezelf wel indekken natuurlijk). Ik zou haar appen als ik aankwam en precies een uur later weer, zou ik dat niet doen dan moest ze mijn ouders inlichten! Gelukkig bleek hij te zijn wie hij zei dat hij was en hebben we een super eerste date gehad. Al snel volgde date 2,3,4… Samenwonen, konijntje kopen, huisje kopen, hond kopen met als klap op de vuurpijl een mooie dochter!

Vriendinnen hebben me lang uitgelachen dat ik via internet mijn vriend heb leren kennen, maar nu 4 jaar later, ben ik niet meer de enige in de vriendengroep die zijn soulmate gevonden heeft via Pepper!

Pepper bedankt!!
Groetjes Kelly, Nick en Liv”

Nog meer succesverhalen

Singles van Nederland hebben Pepper tot hun favoriete
datingsite bekroond. We hebben de Thuiswinkel Award gewonnen
omdat we
hoog scoren op o.a. prijs/kwaliteit verhouding en
persoonlijke klantenservice. Lees hieronder meer over
ervaringen met Pepper.

Bekijk direct de leukste singles

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+