Net als in de film

Je hebt van die romcoms waar de hoofdrolspeler nét op het juiste moment een berichtje krijgt van zijn/haar toekomstige liefde. Alles slaat om. Eind goed, al goed.  “Dit gebeurt nooit in het echt” mompel je dan tegen jezelf. Toch wel, ook ontmoeten datingsite! Britt was haar Pepper profiel straal vergeten toen ze ineens een berichtje van Felicia kreeg. De twee lovebirds hebben een verhaal voor je waar de gemiddelde Hollywood screenwriter nog van smult.

vrouw-zoekt-vrouw-succesverhaal

En daar was Felicia
Als 20-jarige, introverte vrouw die op vrouwen valt, vond ik het lastig om in contact te komen met andere meiden. Daarom maakte ik alweer bijna 3 jaar geleden uit nieuwsgierigheid een Pepper profiel aan. Na een tijdje was ik druk met mijn studie en niet meer zo’n hele actieve Pepper gebruiker. Ik was hierdoor mijn profiel na een paar maanden bijna vergeten tot ik een like kreeg van Felicia. Een prachtig meisje van toen nog 19. Op haar profiel kwam van alles voorbij; goede muziek (Red Hot Chili Peppers), voetbal, interesse in film. Ze sprak me meteen enorm aan, ondanks dat ik altijd zei alleen maar op ‘oudere vrouwen’ te vallen. We begonnen vragen en antwoorden uit te wisselen en al snel kon ik bijna niet meer weg van mijn computer.

De klik
De tientallen vragen werden tientallen uren chatten, whatsappen en met kriebels naar onze telefoon staren. We hadden zoveel gemeen! We luisterden graag muziek, begonnen toen allebei aan een film opleiding, zijn creatief, houden van dieren, van reizen en het allerbelangrijkste; we begonnen al snel van elkaar te houden.

Zoete witte wijn en een slechte film
Na twee maanden fulltime Pepper, Whatsapp en Facebook vroeg Felicia me mee voor een drankje en de bios. Ik ontplofte van de zenuwen! Ik had al lang geen date meer gehad, maar ik voelde aan dat dit goed zat. Dat ik ervoor moest gaan. En zo zaten we 25 mei 2013 met zoete witte wijn, waar we eigenlijk allebei totaal niet van houden, na te borrelen na een mega slechte film in Breda. We kletsten de oren van elkaars kop af, en na een romantisch afscheid op het station (onderbroken door zatladders en mensen die nog nooit twee lesbiennes gezien hadden) besloten we de eerstvolgende dinsdag weer af te spreken om Game of Thrones te kijken.

Volmondig ‘JA!’
De tweede date liep vloeiend over in een derde en vierde date en na 4 dagen, op 29 mei 2013, vroeg Felicia me haar vriendin te zijn. Ik zei natuurlijk: JA! In juli zijn we al samen op vakantie gegaan. We woonden allebei nog thuis, maar ondanks dat waren we bijna altijd samen. We studeerden, wisselden van huis, gingen in de winter nog een keer op vakantie met de familie en besloten binnen een jaar samen te gaan wonen in Tilburg.

Het beste in elkaar naar boven halen
Ik had nooit gedacht ooit zo trots te zijn op mijn geaardheid, maar met Felicia aan mijn zijde kan ik alles aan! Wij zijn dit jaar zelfs op Roze Maandag voor een dag getrouwd om Marriage Equality in de USA te vieren.
We hebben samen nu al bijna anderhalf jaar een prachtig huisje met hierin onze (enorme) collectie films, boeken, liefde en onze kat Juultje. Dit najaar starten we samen ons eigen filmproductie bedrijf tussen het studeren door. We houden ontzettend veel van elkaar, we delen onze passies en hobby’s en we zijn gewoon voor elkaar gemaakt! Zonder Pepper had ik Felicia misschien nooit ontmoet. Dat is haast niet voor te stellen, maar we kwamen allebei uit een andere stad en milieu.

Twee muisklikken en wat lef
Dankzij die twee muisklikken en wat lef hebben Felicia en ik elkaar en hiermee de liefde van ons leven gevonden. We zijn nu bijna 2,5 jaar samen, out and proud, en maken al lijstjes met toekomstige katten, honden en zelfs kindernamen. Ik heb een tijd gedacht nooit uit de kast te komen of een vriendin te vinden, maar Pepper is er voor alle genders, seksualiteiten en combinaties. Pepper heeft ons zoveel gebracht en is echt een aanrader voor iedereen!

Wil je meer lezen?
We hebben enkele andere Pepper ervaringen voor je op een rij gezet.

Meer lezen over Pepper ervaringen

We hebben inmiddels zoveel mooie brieven en kaarten van gelukkige Pepper stellen ontvangen en hun
ervaringen zodat we Pepper nog beter kunnen maken. We hebben er een paar voor je uitgelicht.

Bekijk direct de leukste singles

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+