Liefde op het eerste gezicht

Liefde op het eerste gezichtLiefde op het eerste gezicht, het bestaat. Miek had zich pas één dag ingeschreven op Pepper en meteen diezelfde dag kwam ze het profiel van Martin tegen. Na een spannende eerste date volgde al snel een tweede: Kaasfonduen in Winterwonderland. En alsof dat nog niet romantisch genoeg is, was het die dag ook nog eens Valentijnsdag! Ben je benieuwd naar de ervaringen van Miek en Martin?

Lage score, hoge klik-factor
Martin zat al enige tijd op Pepper, ikzelf meldde me aan in een opwelling, dat was 1 februari 2015…
Diezelfde dag zag ik allerlei profielen en matches voorbij komen, daar zat ook het profiel van Martin bij, we hadden niet een hoge score maar toch, hij viel me op door zijn knappe gezicht zijn foto’s op zijn profiel. Ik stuurde hem een berichtje: ‘wat ben jij een leuke man om te zien, kijk eens bij mijn profiel misschien vind je mij ook wel leuk.’

De zenuwen
Ik kreeg onmiddellijk antwoord dat hij mij ook leuk vond, we hebben wat heen en weer gemaild en toen was er al snel een date, donderdag 12 februari spraken wij af in een barretje in mijn woonplaats. Ik ben nog nooit zo zenuwachtig geweest…. Ik heb eerst door de ramen gegluurd of hij wel echt zo leuk was als op de foto, en ja dat was hij! Ik durfde bijna niet naar binnen hij was zo knap ik dacht: ‘die gaat mij nooit leuk vinden’, ik onderdrukte de neiging om hard weg te fietsen en stapte naar binnen…

Liefde op het eerste gezicht
Toen ik eenmaal binnen was en we kennis hadden gemaakt, bleek het ontzettend te klikken. We hebben de hele avond over van alles gepraat. Voor de kroeg maakten we meteen een nieuwe afspraak om elkaar weer te zien. Op Valentijnsdag! Ik fietste terug naar huis met een geweldige smile op mijn gezicht en mijn hart maakte sprongen in mijn borst, ik viel als een blok voor die man. Liefde op het eerste gezicht en dat op je 57e!

Kaasfondue
Op Valentijnsdag gingen we naar Winterwonderland en ontdekten we dat we allebei van kaasfondue hielden. We trokken naar elkaar toe als magneten en zaten als een paar tieners te zoenen… heel stiekem in een hoekje, wat ook wel weer grappig was. We gingen vaker daten maar ik bleef toch nog even voorzichtig met thuis afspreken, zo gingen we uit eten winkelen en lekker naar de kroeg.

Catch of the century
Martin is een ontzettende bezige bij en heeft zijn vrijheid nodig net als ik, we wonen nog ieder in ons eigen huis en zijn ontzettend happy met elkaar. We reizen van het ene huis naar het andere en slepen een deel van de spullen heen en weer. We hebben allebei huisdieren en dat is ook makkelijk te regelen, we snappen van elkaar dat deze niet te lang alleen kunnen zijn.
Hij is een sportman en geeft les in karate, heeft zijn eigen bedrijf(fietskoerier) en is een heel zelfstandige man, ik ben biologiedocente heb een grote vriendenkring en ben oma van 4 kleinkinderen. Sporten doen we allebei veel en ik heb nu ook een mountainbike gekocht om met Martin te kunnen fietsen door de bossen.

We zijn sinds 4 maanden onafscheidelijk en lachen veel, ondernemen van alles en laten elkaar ook vrij … We voelen ons weer 20….. Pepper Bedankt!!!!

Meer lezen over oa liefde op het eerste gezicht?
– 10 dingen die nodig zijn om verliefd te worden.
– Last van stress? Liefde helpt!
– De liefde is te voorspellen dankzij wiskunde!

Nog meer succesverhalen

Singles van Nederland hebben Pepper tot hun favoriete
datingsite bekroond. We hebben de Thuiswinkel Award gewonnen
omdat we
hoog scoren op o.a. prijs/kwaliteit verhouding en
persoonlijke klantenservice. Lees hieronder meer over
ervaringen met Pepper.

Bekijk direct de leukste singles

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+