Valentijnsdag meets SS Rotterdam

Roos was vastbesloten. Ze wilde een Valentijnsdag date, maar had alleen nog niemand die de moeite waard was. Toen ze de Pepper reclame voorbij zag komen, maakte ze direct een profiel aan. Een spontane actie die in een geslaagde date met Peter resulteerde.

Ervaringen-Pepper-Roos-Peter

Go-getter Roos
“Eigenlijk is mijn verhaal zo dat ik mij had voorgenomen om op 14 februari op Valentijnsdag uit eten te gaan. Ik was een beetje aan het rond kijken en zag toen een reclame op tv van Pepper. En ben toen gelijk een profiel gaan maken. Het was toen 12 februari. Op 13 februari ben ik online gegaan en had direct contact met Peter. Onze Valentijnsdag date was geregeld, we zijn uit eten gegaan. En daarna nooit meer alleen geweest!”

The Grande Dame
“In 2006 is mijn vrouw overleden, en via een vriend kwam ik op Pepper terecht. Op 12 februari 2015 had ik mijn profiel rond en op vrijdag 13 februari reageerde ik op een leuke dame: Roos! Op Valentijnsdag zijn we uiteten geweest. Er was een hele grote klik en sindsdien zijn we bij elkaar en heb ik haar ten huwelijk gevraagd op de SS-Rotterdam op 23 mei 2015.”

Dit zijn wij
“We hebben een snelkookpanrelatie en zijn dolgelukkig. Met een super feest in het vooruitzicht, want we gaan trouwen op vrijdag 13 mei 2016. De 13e zal altijd ons geluksgetal blijven!”

Nog meer succesverhalen lezen?
Floor en Rick hebben elkaar via Pepper ontmoet. Nelleke en Ivo zijn inmiddels trotse ouders van een ‘Pepper baby’ en Lucas en Corrien hebben ons ontroerd met hun film over liefde.

Meer lezen over Pepper ervaringen

We hebben inmiddels zoveel mooie brieven en kaarten van
gelukkige Pepper stellen ontvangen en hun
ervaringen zodat we Pepper nog beter kunnen maken. We hebben
er een paar voor je uitgelicht.

Bekijk direct de leukste singles

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+