Stoer, oer en lief

Dat een eerste stap niet heel ingewikkeld hoeft te zijn bewijst Lindy: ze stuurde alleen een hartje naar John en sindsdien is het vlam in de pan! Hieronder lees je hun succesverhaal. Oh, en wat blijkt: je profiel vol interesses blijkt dus ook prima dienst te doen als verlanglijstje. 

Dating profiel Lindy John

Vriendinnen
“Ik heb John ontmoet op Pepper. Soms kan ik nog niet geloven wat mij (ons) is overkomen. Mijn profiel werd aangemaakt met vriendinnen, onder het mom van ‘baat het niet dan schaadt het niet’. Dit had ik nooit verwacht. Ik vertel jullie graag een stukje van ons verhaal omdat ik ieder dit gevoel gun en geloof dat er voor iedereen iemand is die kan betekenen wat John voor mij betekent.

Een rijk profiel
Ik had hem eerst gespot op Pepper. Zijn profiel foto trok me erg aan. Hij zat ergens op een camping, met een blije, vertrouwde en ondeugende blik in zijn ogen. Hij leek me een beetje ruig, stoer en oer, maar toch lief. Toen viel het me op dat hij letterlijk alle vragen van Pepper had ingevuld om zijn profiel op te bouwen. Deze man was serieus. Nogmaals heel aantrekkelijk. Daarbij was hij langer dan dat ik ben en liet de foto een geweldige arm partij zien. De eerste ‘online’ indruk was goed. Ik stuurde hem, ja ja heel gedurfd.. een hartje!

Mr. Cool
Een dag daarna had ik een bericht. Ik zag zijn naam staan, mijn hart maakte een letterlijk sprongetje. Ik had een behoorlijk uitgebreid verhaal ontvangen. Vol aandacht las ik het door, totaal afgesloten van de buiten wereld. Een vriendin waarbij is was op dat moment, wist niet wat er aan de hand was. Na het lezen van het bericht kon mijn dag (week/maand?) niet meer stuk! Wat een positiviteit dat bericht uitstraalde… ik werd er totaal onder bedolven en in meegetrokken! Hij was geïnteresseerd en vertelde/zei dingen die mij interesseerden en raakten. Oh wat een cliché, maar er was daadwerkelijk een ‘wauw’ moment.

Choco freak
Vanaf dit moment hebben wij ongeveer een week ‘gechat’ via Pepper. Omdat onze online klik helemaal klopte, zijn we gaan appen. Als een ware gentleman gaf hij mij zijn nummer, en vroeg hij niet naar het mijne. De gesprekken gingen eindeloos door op Whatsapp en 2 weken na de online ontmoeting, volgde een ontmoeting in ‘real life’, in een leuk paviljoen aan het water in het dorp waar ik woon. Spannend! Uiteraard was het in het begin nogal een zenuwenbedoening, maar al snel waren we gezellig aan het eten, lachen, kletsen en drinken. Na de date hebben we gezoend (dan weet je maar gelijk wat je in huis hebt J). Als afsluiter kreeg ik zelfs een doosje bonbons, omdat hij op mijn Pepper profiel had gelezen dat ik een choco-freak ben. Na de eerste date besloot ik; ‘deze man is aantrekkelijk, lief, attent, geïnteresseerd, knap, ondernemend, boeiend, charmant en ik wil heel graag een 2e date’. Nou ja.. en ze leefden nog lang en gelukkig zeg maar ;-)!

Wij passen bij elkaar, vullen elkaar aan, dagen elkaar uit en hebben ongelooflijk veel zin in onze toekomst samen.
Wij willen Pepper bedanken voor de leuke en ongedwongen dating site die jullie aanbieden, die ons heeft geleid naar de liefde. Wij wensen iedereen heel veel date plezier en vooral liefde en geborgenheid toe!

Liefs,
John & Lindy”

Lucas en Corrien vonden elkaar zo. Maaike en Danny op deze manier.

Meer lezen over Pepper ervaringen?

We hebben inmiddels zoveel mooie brieven en kaarten van gelukkige Pepper stellen ontvangen. We hebben
er een paar voor je uitgelicht.

Bekijk direct de leukste singles

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+