Twee vragen, twee weken lang

We hebben een mooie liefdesbrief van Maaike gekregen: over haar online dating avontuur, de ontmoeting met Danny en de frisse manier om elkaar te leren kennen. Haar online dating review mochten we delen.

online dating review

Elke maand een date
Maaike: “Ik was al een paar maanden lid van Pepper, had afgesproken met een vriendin (die ook lid was geworden van Pepper) dat we allebei een jaarabonnement zouden nemen en elke maand minstens één date zouden moeten hebben. We gingen serieus aan het daten. Mochten we de juiste tegenkomen, dan was de 12 keer in het jaar natuurlijk zo gehaald: het hoefde geen 12 verschillende personen te zijn.

Rechtdoorzee
Enfin, in mijn eerste maand had ik wel wat leuke contacten, maar niet echt iets wat er tussenuit sprong. Elke dag keek ik en klikte ik bij mijn nieuwe matches aan wie ik leuk vond. Op een dag zat Danny tussen mijn matches van Pepper. Ik weet nog dat ik het niet helemaal zeker wist, maar toch ‘vind ik leuk’ klikte, omdat hij me ergens toch wel aansprak. Ik kreeg vrij snel een bericht van hem terug, waarin 2 vragen stonden: “Waarom heb je ‘vind ik leuk’ geklikt?” en “Waarvoor ben je op de vlucht?” Meteen rechtdoorzee, iets wat ik ontzettend kan waarderen. Hij nam ook gewoon maar aan dat ik mijn reizen maakte omdat ik ergens voor op de vlucht was, iets dat totaal niet waar was en ik natuurlijk niet kon laten om hem dat even te vertellen. En zo hebben we de eerste 2 weken elkaar steeds 2 vragen gestuurd waarop de ander moest antwoorden. In de eerste week stuurden we elkaar e-mails van 2 A4tjes lang, 1 per dag. De tweede week werden dit al 2 zulke mailtjes per dag. Facebook en e-mailadressen waren ondertussen al uitgewisseld en toen werd het tijd om elkaar eens in het echt te zien.

Van online naar offline
We hebben na ongeveer 2 weken ‘online’-contact met elkaar afgesproken om te gaan borrelen, bij een tentje in Alkmaar. De eerste keer dat ik hem zag vond ik hem bekakt praten en hij praatte ook heel snel. Na een uurtje viel me dit helemaal niet meer op. We hebben buiten heerlijk geborreld en daarna zijn we naar binnen gegaan, om te dansen.
In volgende dates hebben we geluncht, gewandeld, zijn we wezen snowboarden/skiën en heb ik hem meegenomen naar de plaatselijke feestweek. Niks schrok hem af en uiteindelijk zijn we na 3 maanden gaan samenwonen.

We wonen nu alweer 4 maanden samen en ondertussen aan het kijken naar een koopwoning. Heerlijk om samen te zijn!”

Maaike en Danny, ontzettend bedankt voor jullie online dating review. We wensen jullie veel succes samen! En wil je ook jouw Pepper ervaringen of succesverhaal met ons delen? Neem contact met ons op!

Meer lezen over Pepper ervaringen

We hebben inmiddels zoveel mooie brieven en kaarten van gelukkige Pepper stellen ontvangen. en hun
ervaringen zodat we Pepper nog beter kunnen maken. We hebben er een paar voor je uitgelicht.

Bekijk direct de leukste singles

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+