Samen reizen

“Er was eens.. Januari 2013: ik zat met een vriendin in de kroeg bij de open haard lekker te kletsen toen ik bedacht mijn nieuwsgierigheid eens te gaan onderzoeken: kijken wat voor mannen er op mij zouden reageren op een datingsite. Snel waren wij erover uit dat het Pepper moest worden omdat het zo lekker vrolijk overkomt op de TV. Zo gezegd zo gedaan, profiel aangemaakt en diezelfde avond thuis nog mijn profielfoto geüpload.Datingsite-Pepper-Succesverhaal-Floor-en-Rick

Niet veel later kreeg ik een berichtje van Rick. Een leuke, vrolijke, blonde jongeman zo op de foto’s te zien. Na een aantal mailtjes zijn we gaan whatsappen waar na een week een eerste date uit kwam. Precies tussen onze woonadressen hebben we afgesproken, in Leiden.

Terwijl ik mijn auto parkeer in de garage vlakbij waar we hadden afgesproken en in mijzelf pratend “waarom moest dit ook al weer zo nodig Floor?” richting de uitgang loop, zie ik hem aankomen, uit schrik duik ik achter een geparkeerde auto. Zodra hij de hoek om is ren ik naar een bankje buiten waar ik rustig ga zitten en wacht. Eigenlijk direct nadat we elkaar zagen was het een goed gevoel. We hebben de hele middag lekker in een knus café zitten kletsen onder het genot van koffie en gebak. Hierna nog wat gewhatsappt waarna wij allebei op reis gingen, onze gezamenlijke passie. Hij naar Thailand en ik naar Maleisië waardoor er een radiostilte ontstond.

Na Rick zijn terugkomst uit Thailand was er eigenlijk vrij snel weer contact tussen ons. Rick is bij mij thuis komen koken en daarna zijn we elkaar niet meer uit het oog verloren. Het ging vrij snel, na 5 maanden ben ik mijn vrouwelijke appartement in Den Haag verlaten en bij Rick ingetrokken. Nu een ruim jaar later, is Rick zijn huis en echte plek van ons samen en hebben wij inmiddels onwijs veel reizen samen op ons naam staan. Ik kan mij niet voorstellen dat ik zonder hem heb gewoond, het is nu zo vanzelf sprekend! Het is dus maar goed dat mijn vriendin mij heeft overgehaald om het “internet daten” te gaan proberen, het is meer dan de moeite waard geweest!”

Nog meer succesverhalen

Singles van Nederland hebben Pepper tot hun favoriete
datingsite bekroond. We hebben de Thuiswinkel Award gewonnen
omdat we
hoog scoren op o.a. prijs/kwaliteit verhouding en
persoonlijke klantenservice. Lees hieronder meer over
ervaringen met Pepper.

Bekijk direct de leukste singles

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+