Gouden viertal

Pepper ervaringen Ivo Nelleke

We blozen want er is nog een Pepper baby geboren! Ivo en Nelleke vertellen over hun ervaringen: Thaise trip, aanzoek, baby geluk en honeymoon. 

Begin oktober 2012 zaten we allebei op Pepper en zag Ivo een supermooie foto van Nelleke en haar zoontje. Na een like van die foto volgde al snel het eerste chatcontact en na 3x chatten kwam op een zaterdagavond ter sprake om elkaar te ontmoeten. Dus snel oppas geregeld en meteen voor zondag afgesproken. Tijdens die date zijn we begonnen met praten en sindsdien zijn we eigenlijk niet meer opgehouden.
Na die date volgde een week later een nieuwe en een week later weer en een week later weer, het voelde eigenlijk meteen heel goed. En toen het ook heel goed bleek te klikken tussen haar zoontje en Ivo was het duidelijk: we hebben een relatie 🙂

Vakantie
Eind december met z’n drietjes naar Antwerpen geweest, nog heel even getwijfeld of het allemaal niet te snel ging, maar nadat Ivo in maart alleen op wintersport ging wisten we het zeker: we wilden niet meer zonder elkaar op vakantie. Dus gingen onze gesprekken al snel over een gezamenlijke vakantie, onze kinderwens en trouwen.

Triple nieuws
Tijdens onze vakantie in Thailand heeft Ivo Nelleke een aanzoek gedaan, maar kwamen we er ook achter dat Nelleke zwanger was. Omdat we niet wilden trouwen tijdens de zwangerschap heeft Nelleke gewacht met antwoorden tot het kleintje 3 weken oud was, maar toen zei ze wel Ja! En nu is het dan zo ver, op de kop af 2,5 jaar na het begin gaan we trouwen en terug naar Thailand op huwelijksreis, maar nu met zijn viertjes…

Nog meer succesverhalen

Singles van Nederland hebben Pepper tot hun favoriete
datingsite bekroond. We hebben de Thuiswinkel Award gewonnen
omdat we
hoog scoren op o.a. prijs/kwaliteit verhouding en
persoonlijke klantenservice. Lees hieronder meer over
ervaringen met Pepper.

Bekijk direct de leukste singles

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+