Daten in Sweet Lake City

Breaking news: bijna de helft van Zoetermeer is single. Datingsite Pepper wil dit veranderen. In deze zogeheten Sweet Lake City valt een hoop te halen. Ook wat betreft interessante dates. Zoetermeer is tof! Datingsite Pepper heeft de top vijf dating tips voor je op een rij gezet.

Datingsite-Zoetermeer

Dating tip 1: Wild thing
Snowworld in Zoetermeer is de plek voor de avonturiers en sneeuwliefhebbers. Datingsite Pepper heeft het niet over aan lullige pistes. In Zoetermeer zijn ze breed met overvloed aan verse sneeuw. Nog geen pro? Volg een klasje bij de skibaan en je leert het zo. Als afsluiting van de date kun je genieten van een barbecue op het zonneterras.

Dating tip 2: Wet & Wild
Wil je nog actiever op date? Je wildste watersportdromen maak je werkelijkheid bij Dutch Water Dreams in Zoetermeer. Datingsite Pepper houdt wel van een beetje actie. Raften, indoor surfen, tuben, kajakken en bodyboarden. Kan allemaal.

Dating tip 3: Easy rider
Daten in Zoetermeer kan ook relaxed. Neem je date mee naar de Zoetermeerse Plassen. In dit prachtige recreatiegebied kun je zwemmen, picknicken of wandelen. Ideale plek om elkaar op een ontspannen manier te leren kennen.

Dating tip 4: Binnenbuitenland
Bij ‘Tot Zo’ op het Oosterheemplein in Zoetermeer kun je onder het genot van culinaire versnaperingen goed vertoeven. Van fingerfood tot een driegangenmenu, genieten is gegarandeerd. Plan je date op de dagen dat ze live muziek hebben, je waant je in het buitenland.

Dating tip 5: Schipper mag ik overvaren..
Vanaf de boerderij ’t Geertje op de Kaagkade worden rondvaarten verzorgd. Leer samen met je date Zuid-Holland beter kennen vanaf het water. Varen door het polderlandschap is romantisch én relaxed.

Nog meer succesverhalen

Singles van Nederland hebben Pepper tot hun favoriete
datingsite bekroond. We hebben de Thuiswinkel Award gewonnen
omdat we
hoog scoren op o.a. prijs/kwaliteit verhouding en
persoonlijke klantenservice. Lees hieronder meer over
ervaringen met Pepper.

Bekijk direct de leukste singles

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+